Meer

Sluiten

Organische Dollop eettafels

41

Producten

Gekozen filters N/A

Filters

N/A Producten

Sorteer op

Aanbevolen

2 op een rij

spinner

Voor de fans van organische vormen hebben we met de dollop-vorm een nieuwe smaak in huis. Deze eettafel heeft een bijzondere vorm, maar is daarnaast ook functioneel. Geef je eetkamer of keuken een boost en kies voor een dollop eettafel en stel hem helemaal naar wens samen.

Wat is dollop?
We maken onze eettafels in onze eigen werkplaats in het Brabantse Heeze en dat betekent dat we alle vrijheid hebben om nieuwe vormen te ontwikkelen. De laatste tijd merken we dat steeds meer mensen de sprong in het diepe durven te wagen door voor een organische vorm te kiezen. Een organische vorm is een natuurlijke vorm die a-symmetrisch is. In het geval van de dollop lijkt het tafelblad een beetje op een wolk. Tip: bekijk ook andere organische eettafels ter inspiratie.

Dollop in eikenhout en Fenix unicolor
De dolop-vorm is op dit moment verkrijgbaar in twee verschillende materialen: eikenhout en Fenix Unicolor. Ons eikenhout is van uitstekende kwaliteit en we zijn er trots op dat je ook op dit gebied eigen keuzes kan maken. Zo hebben we drie verschillende soorten eikenhout en 11 verschillende kleuren voor je. Fenix Unicolor is een prachtig materiaal waarmee je ontzettend veel kanten uit kunt. Fenix is makkelijk schoon te maken en verkrijgbaar in veel kleuren zodat je de tafel perfect kunt matchen met de rest van je interieur. Wil je graag meer weten over de materialen waar we mee werken? Check dan onze pagina’s over eikenhout en fenix. Extra tip: we verkopen ook eetkamerstoelen

Veelgestelde vragen over onze organische dollop eettafels

Wat is de huidige trend binnen eettafels?

Momenteel zien we veel interesse in ronde eettafels en eettafels met organische vormen.

 
 

Waar moet ik op letten bij de aankoop van een organische eettafel?

Bij een organische vorm is het extra belangrijk dat je de juiste maat kiest. Zorg ook dat je precies weet hoe je je eetkamerstoelen neer wil zetten. Zo voorkom je dat één of twee plaatsen te weinig ruimte hebben bijvoorbeeld.

 
 

Wat is het beste hout voor een organische eettafel?

Er zijn meerdere soorten hout geschikt voor het maken van een eettafel. Zelf zijn we fan van eikenhout. Dit hout is sterk, betrouwbaar en gaat lekker lang mee.

 
 

Wat kost een organische dollop eettafel?

Dit hangt af van de keuzes die je maakt. Denk aan de maat, de afwerking en alle andere details. Tijdens het samenstellen zie je meteen wat jouw opties met de prijs doen.

 
 

Krijg ik garantie op een organische dollop eettafel?

Ja. Op alle tafels krijg je 12 maanden garantie.

 
 

Wat is de levertijd van een organische dollop eettafel?

Je vindt de levertijd op de pagina van je tafel. Dit zijn actuele levertijden die we aanpassen als de situatie verandert.

 
 

Kan ik de eettafels in het echt zien?

In onze showrooms vind je een gedeelte van ons aanbod. Hier maak je kennis met alle materialen en designs.

 
 

Lees meer

Terug naar boven

spinner

Klik/tap voor 360view

Controls
Roteren
Zoom