Meer

Sluiten

Organische Leaf eettafels

54

Producten

Gekozen filters N/A

Filters

N/A Producten

Sorteer op

Aanbevolen

2 op een rij

spinner

We zien steeds vaker dat organische vormen terugkomen in de interieurs. Durf jij het aan om een organische eettafel samen te stellen? Tof! We hebben veel verschillende vormen voor je in petto en de leaf is er daar één van.


Wat is leaf?
Leaf is een organische vorm en dat wil zeggen dat je een a-symmetrisch tafelblad in huis haalt. De leaf is wel de vorm die het dichtst bij een standaardvorm in de buurt komt. Deze vorm heeft namelijk veel weg van een ovale eettafel, maar dan nét iets anders. Dit betekent wel dat je de ovale vorm goed als uitgangspunt kunt gebruiken als je het aantal stoelen gaat bepalen. Lees bijvoorbeeld onze blogs over ovale eettafel voor 6 personen of ovale eettafel voor 8 personen om de juiste maat te ontdekken. Tip: bekijk onze andere organische eettafels ter inspiratie.


Veelgestelde vragen over onze organische leaf eettafels

Wat is de huidige trend binnen eettafels?

Momenteel zien we veel interesse in ronde eettafels en eettafels met organische vormen.

 
 

Waar moet ik op letten bij de aankoop van een organische eettafel?

Bij een organische vorm is het extra belangrijk dat je de juiste maat kiest. Zorg ook dat je precies weet hoe je je eetkamerstoelen neer wil zetten. Zo voorkom je dat één of twee plaatsen te weinig ruimte hebben bijvoorbeeld.

 
 

Wat is het beste hout voor een organische eettafel?

Er zijn meerdere soorten hout geschikt voor het maken van een eettafel. Zelf zijn we fan van eikenhout. Dit hout is sterk, betrouwbaar en gaat lekker lang mee.

 
 

Wat kost een organische Leaf eettafel?

Er zijn meerdere soorten hout geschikt voor het maken van een eettafel. Zelf zijn we fan van eikenhout. Dit hout is sterk, betrouwbaar en gaat lekker lang mee.

 
 

Krijg ik garantie op een organische Leaf eettafel?

Ja. Op alle tafels krijg je 12 maanden garantie.

 
 

Wat is de levertijd van een organische Leaf eettafel?

Je vindt de levertijd op de pagina van je tafel. Dit zijn actuele levertijden die we aanpassen als de situatie verandert.

 
 

Kan ik de eettafels in het echt zien?

In onze woonwinkel vind je een gedeelte van ons aanbod. Hier maak je kennis met alle materialen en designs.

Lees meer

Terug naar boven

spinner

Klik/tap voor 360view

Controls
Roteren
Zoom