Meer

Sluiten

Betonnen eettafels

Stoer en robuuste betonnen tafels voor een industrieel interieur

Onze betonnen eettafels bestaan uit een dunne laag ciré beton (Leef-Beton) op hout. Deze tafels zijn vriendelijker in onderhoud dan onze vorige lijn betontafels. Dit hoogwaardige materiaal is slijtvast, onderhoudsvriendelijk en waterdicht.

Bekijk producten

Scrollen

Verschillende kleuren

Bij beton denk je wellicht meteen aan die typische grijze betonkleur die het zo goed doet in industriële inrichtingen. Uiteraard is dat één van de opties die je hebt bij het samenstellen van je nieuwe aanwinst. Maar wist je dat je uit maar liefst zes kleuren kunt kiezen als je je tafel uit gaat kiezen? De kleuren Zand en Basalt komen het dichtst bij de klassieke betonkleur. Ben je op zoek naar een lichte variant? Dan kies je voor de kleur Wit of Grint. Tot slot hebben we ook nog Modder en Leisteen voor je. Deze twee kleuren schurken het meest tegen rood/bruin en groen aan. Onderstel

Het onderstel is natuurlijk net zo belangrijk als het tafelblad. De basis van je tafel vormt immers een groot gedeelte van het meubel. Ook hier bieden we je veel verschillende smaken aan. Denk aan verschillende designs en materialen. Zo kun je kiezen voor een 100% betonnen tafel waarbij het onderstel dus ook van beton is. Daarnaast heb je de keuze om voor een stalen frame te kiezen. Deze frames zijn oerdegelijk en kunnen voor je in zwart of wit gespoten worden als je dat wenst.

Afwerking

We bieden 100% maatwerk en dat laten we graag terugkomen in alle details. Zo is het goed om te weten dat we verschillende afwerkingen voor je hebben. Uiteraard is het mogelijk om voor een regulier tafelblad te kiezen. Bij dit tafelblad zijn de randen helemaal recht afgewerkt. Wil je graag wat anders? Kies dan voor de facetrand of voor een bolle afwerking. Bij een bolle afwerking zorg je ervoor dat het blad geen randen heeft. Ideaal voor gezinnen met kinderen! Bij een facetrand loopt de rand naar binnen af in een hoek van 60 graden. Onderhoud

Goed gebruik en onderhoud zorgen ervoor dat je lekker lang van je nieuwe betonnen eettafel geniet. Het gebruik van onderzetters is bijvoorbeeld een slimme manier om eventuele minimale kleurverschillen te voorkomen. Daarnaast is het slim om onze Seal-Guard te gebruiken voor de lange termijn. Deze spray zorgt ervoor dat de tafel afgesloten is. Toch is het slim om goed op te letten met zuren en alles met een lage PH-waarde.

Bekijk producten

Scrollen

Meer inspiratie nodig? 

Bekijk onze inspiratieblog over betonnen tafels.

keramiek Materialen-header-marmer fenix123 vissengraad notenhout tafelblad afwerking Eikenhout onderstel afw
spinner

Klik/tap voor 360view

Controls
Roteren
Zoom