Meer

Sluiten

Tv-meubels

35

Producten

Gekozen filters N/A

Filters

N/A Producten

Sorteer op

Aanbevolen

2 op een rij

spinner

Stel jouw favoriete TV meubel samen bij Table du Sud?


TV meubels? Jazeker, ook die maken we graag voor je in onze eigen werkplaats in het Brabantse Heeze. Uiteraard kun je van ons ook hier kwalitatief indrukwekkend maatwerk verwachten. Op deze pagina hebben we alle relevante informatie over tv meubels voor je verzameld.
TV kast op maat in allerlei varianten

Ben je je nog aan het oriënteren? Dan is het slim om goed te bekijken wat we voor je kunnen betekenen. Als je nog niet precies weet wat je in huis wil halen, adviseren we je om eens naar de verschillende woonstijlen te kijken. Een industrieel tv meubel of een tv meubel wat perfect past binnen een landelijke woonstijl: het is allemaal mogelijk. 


Wat betreft de functionaliteit kunnen we de tv meubels in twee grote groepen indelen. Een tv meubel op pootjes is wat dat betreft een echte klassieker. Wist je dat je ook kunt kiezen voor een zwevend tv meubel? Deze tv-wandmeubels worden direct tegen de muur aan gemonteerd en zorgen voor een prachtig effect. Zoals je ziet heb je veel mogelijkheden als je een houten tv meubel samen gaat stellen. Check het aanbod en alle opties. Zo krijg je een perfect beeld van wat er mogelijk is en zo kun je de beste keuze maken. 
Veelgestelde vragen over onze TV meubels

 
 

Wat kost een TV meubel op maat?

Dit hangt af van de keuzes die je maakt tijdens het samenstellen. Je ziet meteen wat jouw keuzes met de prijs doen.

 
 

Hoe lang moet een TV meubel zijn?

Probeer dit goed te matchen met je wensen want er is geen standaardmaat. Neem bijvoorbeeld de breedte van je TV als uitgangspunt.

 
 

Hoeveel cm moet je TV meubel van de grond?

Dit is aan jou. We hebben zwevende TV meubels en TV meubels op pootjes.

 
 

Wat kost een tv meubel?

De prijs is afhankelijk van de keuzes die je maakt. Tijdens het samenstellen zie je meteen wat jouw voorkeuren met de prijs doen.

 
 

Wat is de beste hoogte van een TV meubel?

Hier is geen standaardmaat voor. Voor onze staande meubels bieden we je altijd meerdere opties aan.

 
 

Welk hout moet ik gebruiken voor een TV meubel?

Wij gebruiken prachtig eikenhout, vaak in combinatie met staal, voor onze TV meubels.

 
 

Moet ik bezorgkosten betalen?

We bezorgen gratis op de begane grond bij een orderwaarde van boven de € 250,-. Op onze pagina over de bezorging vind je alle informatie over eventuele bijkomende kosten.

 
 

Bepaal ik zelf de afwerking van mijn tv meubel?

Uiteraard tijdens het samenstellen bepaal je bijvoorbeeld de maten, het soort eiken wat je wenst, de plek waar de kabels moeten lopen en de kleur van het hout.

 
 

Hoe moet ik mijn tv meubel onderhouden?

Voor ieder materiaal, dus ook voor eikenhout, hebben we passende onderhoudsmiddelen.

 
 

Hoe kies je een tv meubel

Bij het kiezen van een tv meubel zijn er verschillende factoren waar rekening mee moet worden gehouden. Allereerst is het belangrijk om te bepalen welke functies het meubel moet hebben. Moet het alleen dienen als een plek om de tv op te plaatsen, of moet het ook voldoende opbergruimte bieden voor andere apparatuur en accessoires? Daarnaast moet de grootte en stijl van het tv meubel worden overwogen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat het meubel past bij de grootte van de tv en dat het past bij de stijl van de kamer. Als het meubel te groot of te klein is, kan het de esthetiek van de kamer verstoren. Tot slot moet er ook rekening worden gehouden met het budget. Er zijn tv meubels beschikbaar in verschillende prijsklassen, van betaalbare opties tot luxe meubels. Door deze factoren in overweging te nemen, kan de juiste keuze worden gemaakt bij het kiezen van een tv meubel.

Lees meer

Terug naar boven

spinner

Klik/tap voor 360view

Controls
Roteren
Zoom