Meer

Sluiten

Welke eettafel past het best bij een visgraat vloer?

Ontdek de perfecte match in deze uitgebreide blog

Heb of wil je een visgraat vloer en weet je niet precies welke meubels de goede match vormen? Goed nieuws! In deze blog gaan we dieper in op dit onderwerp en nemen we je mee naar de wereld van visgraat vloeren, bijpassende meubels, kleuren en accessoires.

De visgraat vloer wordt steeds populairder, dus het is mooi meegenomen als je deze tips kan gebruiken om je vloer nóg meer te laten shinen!

Eettafel bij visgraat vloer | Table du Sud
Eettafel bij visgraat vloer | Table du Sud
Eettafel bij visgraat vloer | Table du Sud

Bekijk producten

Scrollen

Perfecte kleur

In elke ruimte heb je te maken met meerdere kleuren en de kunst is natuurlijk om ze perfect op elkaar af te stemmen, zodat er een mooi geheel ontstaat. In het geval van een visgraat vloer of een vloer met het Hongaarse punt-patroon hebben we het vrijwel altijd over een typische houtkleur. 

Als we dan in gaan zoomen op de beste kleur match voor dit patroon, komen we onder andere uit bij zwart. Zwart is van nature een goede match met visgraat en zwart heeft ook nog eens als voordeel dat het een veelgebruikte kleur is in de meubelwereld. In het aanbod van Table du Sud zie je snel dat vrijwel alle tafels in het zwart te koop zijn en dat betekent dat je uit ongelooflijk veel opties kunt kiezen. Wil je graag weten wat we zoal voor je kunnen maken? Neem dan even een kijkje bij onze zwarte tafels. Extra tip: bij het samenstellen van tafels heb je altijd de keuze uit meerdere kleuren en dus ook uit zwart.

Accessoires én de rest

Een zwarte tafel combineert traditioneel goed met een visgraat vloer, maar de volledige eetkamer of keuken vol zetten met zwart is natuurlijk een beetje overdreven. Kijken we naar de rest van de inrichting dan zien we dat wit, de tegenhanger van zwart, het goed doet als kleur voor bijvoorbeeld de muur. 

Qua accessoires is het leuk om te variëren met wit en zwart. Wil je iets dat meer opvalt? Kies dan eens voor wat gouden elementen in je ruimte. Dit lijkt een rare keuze te zijn, maar in de praktijk zul je zien dat deze kleur goed matcht met de rest!

Woonstijlen

Ben je van plan om een volledige restyling van je eetkamer te plannen? Of heb je een verhuizing in het verschiet staan en kun je niet wachten om je nieuwe keuken in te richten? Dan zijn de verschillende woonstijlen een mooi startpunt voor je zoektocht naar de beste combinatie van meubels en accessoires. Als we je visgraat vloer als basis nemen, zien we al snel dat je niet gebonden bent aan één woonstijl. Goed nieuws dus!

Hierboven hadden we het al even over een visgraat vloer in combinatie met zwart en wit en daardoor zal het niet heel verrassend zijn dat de industriële woonstijl goed past bij dit geheel. Combineer je vloer bijvoorbeeld met robuuste zwarte deuren en geniet van het resultaat.

Industrieel lijkt dus dé match voor visgraat te zijn, maar vergeet ook de landelijke woonstijl en klassiek romantisch niet. Visgraat vindt zijn weg binnen veel verschillende stijlen en door het gebruik van de juiste materialen en kleuren slaag je er al snel in om een verrassend en prachtig geheel neer te zetten. Ben je op zoek naar extra inspiratie? Check dan even onze woonstijlen. Op deze pagina hebben we de populairste stijlen voor je verzameld. 

Woonkamer

Je visgraat vloer ligt natuurlijk niet alleen in de keuken/eetkamer, maar ook in de woonkamer. Wist je dat we bij Table du Sud ook alles voor deze ruimte voor je in petto hebben? Zo sla je dus meerdere vliegen in één klap! Zelfs als je de complete benedenverdieping gaat vernieuwen, hebben wij alles voor je in huis om dat mogelijk te maken. Zoals je wellicht wel weet leveren we altijd maatwerk en dat betekent dat je ongelooflijk veel keus hebt uit verschillende materialen en kleuren.


Ook deze meubels kun je dus perfect laten matchen met je visgraat vloer. Dan hebben we het uiteraard over salontafels, bijzettafels en tv-meubels. En wist je dat we ook banken hebben in alle soorten en maten? 

Eettafel bij visgraat vloer | Table du Sud
Eettafel bij visgraat vloer | Table du Sud
Eettafel bij visgraat vloer | Table du Sud

Bekijk producten

Scrollen

Bekijk onze eettafels ter inspiratie

Te koop in alle soorten en maten.

bartafel_anneclaus1 Clutter1-W TableduSud-organischetafel-10-W Woontrends 2024 notenhouten eettafel | Table du Sud Iroko tuinset - Table du Sud vormen en kleur 2023 groot ronde vormen groot Woontrends - Breed - Betonnen Cabo Traditional sentiment - blog - groot big-2 Art-in-return-stukken cover moderne bank donna Neva stoel Hoekbank-Jacky Deens-ovale-header Herfst-winter 21 header Blog-header-monochrome Blog-header-interieurtrends Blog-header-tuintafel Blog-header-groenwonen montpellier-bonqui-deep-black-mood95 Elegant chic - 4
spinner

Klik/tap voor 360view

Controls
Roteren
Zoom