Meer

Sluiten

Tips voor het inrichten van een industriële eetkamer

Laat je inspireren

Ben je van plan om je eetkamer te restylen, of sta je op het punt om te verhuizen? Dan is dit dé kans om je keuken of eetkamer helemaal naar smaak in te richten. Wellicht ben je fan van de industriële woonstijl, maar weet je niet precies welke meubels en kleuren hier goed voor de dag komen.

Dan is het goed om te weten dat je bij deze blog op de juiste plek bent beland! We nemen je mee naar de wereld van industriële inrichtingen en delen handige tips met je.

blog image 1
blog image 2
blog image 3

Bekijk producten

Scrollen

Wat is typisch industrieel? 

Om je geheugen even op te frissen is het misschien een goed idee om nog even te bekijken wát de industriële woonstijl precies inhoudt. Deze stijl is gebaseerd op de fabriekscultuur uit de 19e en 20e eeuw. Dit resulteert in een stoere en rauwe stijl waarbinnen de materialen van die tijd veelvuldig worden gebruikt.Materialen

Als we verder inzoomen op industrieel wonen komen we al snel de verschillende materialen tegen die je kunt gebruiken voor de inrichting van je eetkamer. Écht typisch industrieel is natuurlijk beton. Bij beton denk je misschien niet meteen aan een eettafel, maar wist je dat dit materiaal zich uitstekend leent voor een prachtig meubel?

In onze werkplaats in Heeze zijn we iedere dag in de weer met verschillende materialen om de prachtigste meubels tevoorschijn te toveren en daar hoort beton ook bij! Ben je benieuwd hoe deze meubels eruit zien? Neem dan even een kijkje bij onze betonnen eettafels of bartafels.

Beton is uiteraard niet het enige materiaal dat je kunt gebruiken voor je industriële inrichting. Om het stoere en rauwe naar voren te laten komen, kun je bijvoorbeeld kiezen voor een geleefd eiken tafelblad. Dit is eikenhout waarbij we kleine scheuren en noesten laten zitten. Dit is één van de vier opties die we bieden op het gebied van eikenhout. Laat je inspireren door de mogelijkheden. Zo weet je precies wat er allemaal mogelijk is. 

Kleuren

De kleur en het materiaal lopen altijd hand in hand. Het is daarom goed om te weten dat onze eikenhouten tafelbladen te koop zijn in meerdere kleuren. Zo is er dus altijd een mogelijkheid om je nieuwe aanwinst goed te matchen met de rest van je inrichting. Binnen de industriële woonstijl wordt veel gebruik gemaakt van zwart, grijs en wit en door deze kleuren met elkaar te combineren ben je in staat om verrassende effecten te creëren.

Overigens is het zo dat we verschillende kleuren beton voor je in petto hebben. Bij beton denk je wellicht meteen aan de meest bekende variant: grijs, maar wist je dat we maar liefst 4 opties voor je hebben? Onze kleuren gaan van bijna wit (White) tot bijna zwart (Charcoal). Na het selecteren van je tafel krijg je de kans om de kleuren te kiezen.

Onderstellen

Als je je eetkamer in gaat richten denk je waarschijnlijk niet meteen aan het onderstel van je nieuwe eettafel. Toch is het slim om ook daar even de focus op te leggen tijdens het oriënteren. In onze eigen werkplaats zijn we in de gelegenheid om tientallen verschillende onderstellen voor je te maken. En wist je dat we de typische industriële kleuren ook terug kunnen laten komen op de onderstellen? Uiteraard kun je voor de natuurlijke staal look kiezen, maar we gaan ook graag voor je aan de gang met zwarte of witte poedercoating. Mix & match erop los en creëer je eigen eettafel die de show steelt in je industriële eetkamer. Overige woonstijlen

Heb je elementen gespot binnen de industriële woonstijl die je bevallen, maar ben je benieuwd welke woonstijlen er nog meer zijn om ook daar inspiratie op te doen? Neem dan snel een kijkje bij deze woonstijlen en doe je ding. Zo hebben we de Scandinavische stijl voor je, maar laten we je ook kennismaken met modern en landelijk wonen. Kortom, er is voor ieder wat wils! Wil je graag passend advies? Kom dan eens langs in onze showrooms!

blog description image 1
blog description image 2
blog description image 3

Bekijk producten

Scrollen

Bekijk ál onze eettafels

Te koop in álle soorten en maten.

Rechthoekige betontafel - header Halve cirkel tabel blog 2 kiezel - Table du Sud japandi woonkamer groot Groot-kleineruimte- landelijke woonkamer blog groot Hotel chique-groot-2 Woonstijl-scandinavisch-desktop Kiezelvormige-salontafels-gabri-moderne-hoekbank-fox Kiezelvormige-eettafel-liv Deens-ovale-pomm-jesperhome-misaki-2 Boomstamtafel - felix - le mans -1 plank-nieuw-eiken-uml Deens-ovale-zwarte-tafel-eminent-desktop arizonabeige-fenix-taupe-mood Herfst-winter 21 header Kerst-styling-modern-1 Ovale tafel trenkleuren-2021-herfst-blog-eetkamerstoel-mood-houten-eettafel-kiezelvorm Header-blog-ovaal blog-header-keramiek Blog-header-indus Header-blog-hoeveelstoelen Blog-header-onderstel Blog-header-kerst1 Blog-header-kerst2 Hoeveel-stoelen-aan-een-ronde-tafel-header Ovale eettafel ludovic - main Blog-header-instagram Blog-header-pasen Blog-header-thuiswerken Blog-header-bureauhoogte Blog-header-boomstam Blog-header-rechthoek Blog-header-stijlindustrieel Blog-header-zwart Showroom-deventer
spinner

Klik/tap voor 360view

Controls
Roteren
Zoom