Bestel uiterlijk 20 juni voor levering voor de Table du Sud zomerstop.

Tussen 15 en 28 augustus genieten de harde werkers van Table du Sud twee weekjes van hun zomervakantie. Wil je jouw tafel* nog voor die tijd ontvangen? Bestel dan voor 20 juni.

*Houten tafels met een metalen onderstel.

n/a

Onze showrooms zijn geopend tijdens Hemelvaart 😊

Meubels winkelen tijdens Hemelvaart? Dat kan! Onze showrooms zijn namelijk gewoon geopend. 

Check de openingstijden van de locatie bij jou in de buurt. Meer informatie

Meer

Sluiten

profile image

Camilla

Sales & Interior stylist

Modern

Strakke lijnen en kleuren met lef.

Strakke lijnen, een ruime opzet en luxe materialen. Modern is echter alles behalve kil. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende stoffen, sprekende kleuren en elementen die van het interieur een fascinerend geheel maken. 

Een modern interieur is niet compleet zonder echte eyecatchers, waarbij steeds naar een natuurlijk balans wordt gezocht met de andere meubels. Je zou het bijna een kunstwerk kunnen noemen.

Bekijk producten

Scrollen

Materialen en kleuren

Bij de moderne stijl wordt het gebruik van verschillende materialen en kleuren afgewisseld door een rustige, strakke basis. Sidetables, kasten en lampen hebben veelal een slank design, waardoor een meubel met iets meer body een echte eyecatcher kan worden. Door de rustige basis vallen meubels bij de moderne stijl meer op en is een goede afstemming extra belangrijk. 

De kleur grijs staat voor verfijnd, kracht, elegantie en een beetje glamour. Niet gek dus dat we een grijs, of monochrome tint, vaak zien terugkomen als de basiskleur voor een modern interieur. Het materiaal marmer wordt ook vaak gekozen- zowel in het wit als in het zwart. Wil je deze rustige basis wat meer aankleden met kleur? Kies dan voor kleurrijke kussens, kunstwerken aan de muur of andere decoratieve items in een groene, paarse of roestige kleur.

Styling

Een modern interieur leent zich perfect voor het gebruik van verschillende materialen. Hierdoor kun je dus echt mix-and-matchen bij de aankleding van de ruimte. Voor moderne eetkamerstoelen kun je hierbij denken aan een mix van verschillende  designs of stoffen! Het leuke bijvoorbeeld bij onze Mood #96 PM06 stoel is dat je de stof van het extra zitkussen en de buitenkant allebei los van elkaar kunt kiezen en dus de leukste combinaties kunt maken. Houd er wel rekening mee dat de kleur goed past bij je eettafel en het geheel niet te druk wordt.

Past de moderne stijl écht bij jou? Neem dan snel een kijkje bij onze moderne meubels! 

Bekijk producten

Scrollen

Moderne meubels

Deze meubels passen bij jouw stijl.

Bekijk meer

Opslaan

Verwijder

AddBackToWishlist

Configureer

Configuratie

Opslaan

Verwijder

AddBackToWishlist

Configureer

Configuratie

Opslaan

Verwijder

AddBackToWishlist

Configureer

Configuratie

Opslaan

Verwijder

AddBackToWishlist

Configureer

Configuratie

Opslaan

Verwijder

AddBackToWishlist

Configureer

Configuratie

More styles

Lack of creativity? Read our inspiration blogs.

Japandi Scandinavisch Hotel chique Industrieel Landelijk