Sluiten

profile image

Cia

Sales & Interior stylist

Betonnen tafels

Stoer en robuuste betonnen tafels voor een industrieel interieur

Het tafelblad is vervaardigd uit een betonlaag op een MDF (houtvezel) plaat met een dikte van 4 cm. U heeft dus wel de structuur, look en karakter van het beton maar niet het zwaargewicht. Dit maakt het materiaal minder vlekgevoelig en gebruiksvriendelijker in onderhoud dan een massief betonnen tafelblad.

Betonnen tafel

Misschien denk je bij beton aan een zwaar, koud blad. Wrong! Onze bladen zijn niet massief en daardoor zeer handzaam. Middels onze unieke coating is jouw betonnen tafel super onderhoudsvriendelijk!

Verschillende kleuren, vormen en afmetingen

Zoals je van ons gewend bent, kun je ook dit blad in tal van afmetingen vinden. Zo vind je altijd jouw perfect match! Je bepaalt ook zelf de vorm van jouw nieuwe tafel. Ga je voor een ronde betonnen tafel, een ovale betonnen tafel of toch voor een rechthoekige betonnen tafel? 

Je kiest zelf welke kleur je het mooist vindt: charchoal, light grey, basalt of white?

En niet te vergeten, het onderstel! Naast alle verschillende ontwerpen, kan je ook kiezen tussen een houten òf een stalen onderstel. It's up to you!

Onderhoud

Onze betonnen tafels zijn nagenoeg onderhoudsvrij. Over het algemeen is reiniging met een vochtige doek voldoende. Pas wel op met theezakjes, rode wijn en voorwerpen die oxideren.

We adviseren onderzetters te gebruiken onder warme en scherpe voorwerpen. Beton is gevoeliger voor vlekken en kringen dan keramiek en hout.

Zo houd je 'm mooi

Wij adviseren om bij ontvangst de tafel direct te behandelen met Seal-Guard. Hierna adviseren wij 1 keer per zes maanden in te sprayen met Seal-Guard afdichtingsmiddel. Dit zorgt ervoor dat het blad afgesloten is voor vuil en vocht. De tafel is dus bij aankoop nog niet behandeld.

Bekijk producten

Scrollen

More styles

Lack of creativity? Read our inspiration blogs.

Keramiek Eikenhout Notenhout Marmer Fenix Visgraat Iroko hout Suar hout Tafelblad afwerkingen Onderstel afwerking