Meer

Sluiten

Halve cirkel eettafels: subtiel en functioneel

Het kiezen van de vorm van je eettafel is één van de eerste specificaties van je nieuwe aanwinst waar je je mee bezighoudt. We hebben goed nieuws en we hebben slecht nieuws. Het goede nieuws is dat we lekker veel verschillende vormen voor je kunnen maken in onze werkplaats.

Het slechte nieuws is dat jij de knoop door moet hakken! Hier helpen we je graag mee. In deze blog stellen we de vorm halve cirkel aan je voor.

Halve cirkels eettafels | Table du Sud
Halve cirkels eettafels | Table du Sud
Halve cirkels eettafels | Table du Sud

Bekijk producten

Scrollen

Wat is halve cirkel?

Voor het gemak hebben we halve cirkel in de categorie ovaal gezet, net als de vormen half ovaal, standaard ovaal en Deens ovaal. Maar eigenlijk is halve cirkel de vorm die het verst van ovaal afstaat. Volg je het nog? We leggen het even voor je uit. Bij een halve cirkel tafelblad bevinden de halve cirkels zich aan de kopse kant van de tafel. Het gedeelte dat de twee kopse kanten verbindt is kaarsrecht. Je haalt dus een design in huis dat zowel rechte lijnen als rondingen bevat. Dit geeft je een mooie kans om een aparte, in het oog springende, eettafel samen te stellen. Combineer je dit blad met een klassiek onderstel met 4 poten, of ga je voor iets anders? Check de pagina met ovale tafels en laat je inspireren. Je kunt voor de halve cirkelvorm kiezen als je de tafel samen gaat stellen. Wil je graag meer weten over deze vormen in het algemeen? Lees dan de blog over de 4 ovale vormen

Verschillende materialen

Bij een halve cirkel tafelblad denk je misschien meteen aan eikenhout in combinatie met Table du Sud en dat is helemaal niet gek. We kunnen de halve cirkel tafelbladen voor je maken in drie verschillende eikenhouten varianten. Heb je graag een strak tafelblad? Dan kies je voor verfijnd eiken. Daarnaast hebben we ook geleefd eiken voor je. Bij deze variant laten we de noesten en scheurtjes zitten voor een natuurlijke uitstraling. Nieuw eiken is de gulden middenweg. Bij deze variant vullen we eventuele noesten en scheurtjes voor je op.

Laat daarnaast ook eens de andere materialen op je inwerken. Wist je bijvoorbeeld dat we ook met beton, Fenix, notenhout en keramiek werken? Dit zijn stuk voor stuk degelijke materialen waarmee we dagelijks werken in onze eigen werkplaats in het Brabantse Heeze die het overwegen waard zijn.

Maatwerk uit eigen werkplaats

Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen maken we de eettafels in onze eigen werkplaats. Dat betekent dat we je ongelooflijk veel opties kunnen bieden op het gebied van maatwerk. Denk in mogelijkheden als je op het punt staat om een tafel samen te stellen. We hebben verschillende maten, kleuren, afwerkingen, onderstellen en materialen voor je in petto. Het is zelfs zo dat we zonder voorraad werken omdat er simpelweg te veel opties zijn. We gaan dus echt voor jou aan de slag in Heeze. Met onze speciaal ontworpen 3D configurator stel je thuis op de bank in alle rust je meubel samen én zie je meteen hoe je mogelijke aanwinst eruit komt te zien. 

Woonwinkels en advies

Misschien ben je niet van plan om je eettafel online te kopen en wil je liever ‘live’ kennismaken met de materialen en designs. Dat kan! Je vindt onze woonwinkels in Heeze, RotterdamUtrecht en Deventer. Hier staan onze experts voor je klaar om je te helpen met het maken van keuzes. Leuk weetje: de woonwinkel in Heeze grenst letterlijk aan onze werkplaats. Tijdens je rondje door de winkel zie je onze vaklui druk bezig in de achtergrond bezig met het fabriceren van de meest uiteenlopende meubels. Onze grootste woonwinkel bevindt zich in Utrecht. Hier vind je de meeste meubels.

Halve cirkels eettafels | Table du Sud
Halve cirkels eettafels | Table du Sud
Halve cirkels eettafels | Table du Sud

Bekijk producten

Scrollen

Lees alles over ons eikenhout

We hebben drie verschillende soorten voor je.

Rechthoekige betontafel - header kiezel - Table du Sud japandi woonkamer groot Groot-kleineruimte- landelijke woonkamer blog groot Hotel chique-groot-2 Woonstijl-scandinavisch-desktop Kiezelvormige-salontafels-gabri-moderne-hoekbank-fox Kiezelvormige-eettafel-liv Zwarte-ovale-tafel-groene-mood-eetkamerstoelen Deens-ovale-pomm-jesperhome-misaki-2 Boomstamtafel - felix - le mans -1 plank-nieuw-eiken-uml Deens-ovale-zwarte-tafel-eminent-desktop arizonabeige-fenix-taupe-mood Herfst-winter 21 header Kerst-styling-modern-1 Ovale tafel trenkleuren-2021-herfst-blog-eetkamerstoel-mood-houten-eettafel-kiezelvorm Header-blog-ovaal blog-header-keramiek Blog-header-indus Header-blog-hoeveelstoelen Blog-header-onderstel Blog-header-kerst1 Blog-header-kerst2 Hoeveel-stoelen-aan-een-ronde-tafel-header Ovale eettafel ludovic - main Blog-header-instagram Blog-header-pasen Blog-header-thuiswerken Blog-header-bureauhoogte Blog-header-boomstam Blog-header-rechthoek Blog-header-stijlindustrieel Blog-header-zwart Showroom-deventer
spinner

Klik/tap voor 360view

Controls
Roteren
Zoom