Meer

Sluiten

Table du Mariska

What we wear. Where we sit

Een eettafel is een plek waar veel tijd wordt doorgebracht. Want laten we even eerlijk zijn met elkaar: je doet meer dan alleen eten aan de 'eet'tafel. Voor vele vormt de eettafel het kloppende hart van het huis. Je begint je dag aan de eettafel en je eindigt je dag aan de eettafel en wellicht breng je je dag ook nog eens door aan de eettafel.

Oké, voor ons genoeg redenen om ervoor te zorgen dat jouw eettafel ook echt bij jou past. Bij je manier van leven, bij je gewoontes, gewoon bij jou als persoon. Daarom maken wij jouw tafel op maat. Zo ook de tafel van Mariska. Ze stelde haar droomtafel samen waar ze aan kan leven én werken.

blog image 1
profile image

Mariska Oldenburg

Interieur stylist

"This is where the magic happens. De eettafel en mijn kantoor tegelijk."

Mariska houdt van het mixen en matchen van natuurlijke materialen in haar interieur. Met deze marmeren eettafel maakt ze echt een statement in de prachtige ruimte!

Table du ...

Lack of creativity? Here you'll find more beautiful combo's.

Theo-Bert Huisje op het plein odyvet Barts boekje-1 Halve-cirkel-visgraat-elegance-ludovic-bykaar-3 MichielBosman-carree-1 Marmeren-Halve-cirkel-lachaud-interieur-van-mies-3 Kiezelvormige-eettafel-ozu-modedamour-2 Rechthoekige suar boomstamtafel - louise - sfeer - chelsey weimar-2 Ovale-eiken-xx-10x2 Kiezelvormige-eettafel-zelfspodcast Frederique-brons-ovale-marmeren-pomm (2) Cover - Elisemilou anke de jong - interior talk - groot -
spinner

Klik/tap voor 360view

Controls
Roteren
Zoom