Meer

Sluiten

Huisje op het plein

What we wear. Where we sit

Zowel design als comfort staan bij onze producten centraal. Designbank Hailey heeft dan ook best of both worlds. Plof neer en geniet. Deze grijze bank oogt misschien in eerste instantie niet als een mega comfy plek om de avond op door te brengen. Maar schijn bedriegt, want hij zit héérlijk!

Naast tafels kun je bij ons dus ook terecht voor een bank op maat. Bepaal zelf welke afmeting het beste in jouw woonkamer past. Een tweezitter met hocker of juist een hoekbank? Fabiënne van @huisjeophetplein ging in dit geval voor de eerste optie en is er dolgelukkig mee!

blog image 1
profile image

Fabiënne

Interieurlover

"De bank zit echt heerlijk, past qua kleur perfect in ons huis en is lekker een beetje anders dan de standaard banken die je ziet. In de erker staat nog een hocker, deze is ideaal voor erbij! Zo hebben we een extra zitplek of kunnen we hem voor de bank schuiven als we willen chillen."

Table du ...

Lack of creativity? Here you'll find more beautiful combo's.

Theo-Bert Mariska Oldenburg odyvet Barts boekje-1 Halve-cirkel-visgraat-elegance-ludovic-bykaar-3 MichielBosman-carree-1 Marmeren-Halve-cirkel-lachaud-interieur-van-mies-3 Kiezelvormige-eettafel-ozu-modedamour-2 Rechthoekige suar boomstamtafel - louise - sfeer - chelsey weimar-2 Ovale-eiken-xx-10x2 Kiezelvormige-eettafel-zelfspodcast Frederique-brons-ovale-marmeren-pomm (2) Cover - Elisemilou anke de jong - interior talk - groot -
spinner

Klik/tap voor 360view

Controls
Roteren
Zoom