Meer

Sluiten

Organische tafels

109

Producten

Gekozen filters N/A

Filters

N/A Producten

Sorteer op

Aanbevolen

2 op een rij

spinner

Ben je op zoek naar een tafel met een organische vorm? Dan hebben we goed nieuws voor je! In onze eigen werkplaats in het Brabantse Heeze hebben we alle vrijheid om met de meest uiteenlopende designs aan de gang te gaan. Van tijd tot tijd levert dat prachtige organische meubels op. We hebben ze op deze pagina voor je verzameld!  Organische tafels

Een organische tafel is een uitstekende optie als je eens wat anders wil. Onze organische vormen zijn echte eyecatchers. Ze vormen een prachtige mix van design en uitstekende functionaliteit. Check de organische tafels en ontdek de mogelijkheden. Uiteraard krijg je de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende designs, materialen, maten en kleuren. Kortom, jij bepaalt zelf je nieuwe aanwinst. We werken bij Table du Sud zonder voorraad en dat betekent dat we speciaal voor jou aan de slag gaan om je tafel tot leven te wekken. Tip: wil je graag meer weten over aparte designs? Lees dan onze blog over organische vormen of bezoek eens onze organische eettafel pagina.Organische salontafels

Wat dacht je van een opvallende organische vorm in je woonkamer? Met zo’n gedurfde keuze steel je sowieso de show! We hebben kiezelvormige salontafels voor je, maar ook salontafels met andere organische vormen. Bekijk ons aanbod en stel zelf je salontafel samen. Zo ontdek je onze mogelijkheden. Is een organische vorm toch niet je ding? Bekijk dan onze andere salontafels

Veelgestelde vragen over onze organische tafels

 
 

Welke organische vormen maken jullie allemaal?

De populairste vorm die we maken is de kiezelvorm. Daarnaast ontwikkelen we van tijd tot tijd nieuwe vormen die je op tafelpagina’s terug ziet komen.

 
 

Wat kost een organische tafel?

De prijs wordt bepaald door de maat, afwerking en het design. Bij het samenstellen van een tafel zie je meteen wat een keuze met de prijs doet. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

 
 

Wat is de bezorgtijd van een organische tafel?

Op de pagina van je favoriete tafel vind je de bezorgtijd van het moment. Dit zijn actuele levertijden die meteen worden aangepast als de situatie verandert.

 
 

Maken jullie de organische tafels zelf?

Dat klopt. Dit doen we in onze werkplaats in Heeze. Hier maken we de meest uiteenlopende meubels voor je. Deze werkplaats grenst aan de showroom.

 
 

Kan ik de organische tafels in het echt zien?

In onze showrooms in Heeze, Utrecht en Deventer vind je een gedeelte van ons aanbod. Hier maak je kennis met onze designs, materialen en kleuren. Voor een bezoek hoef je geen afspraak te maken.

 
 

Geven jullie ook interieuradvies?

Onze experts helpen je graag verder. Op de pagina over interieuradvies lees je hier meer over.

 
 

Kan ik kiezen uit verschillende kleuren?

Ja. Klik op de knop 'Stel zelf samen’ op de pagina van je favoriete meubel. Hier zie je precies wat er allemaal mogelijk is. Voor beton hebben we bijvoorbeeld meer dan 5 kleuren.

 
 

Moet ik bezorgkosten betalen voor een organische tafel?

We bezorgen gratis op de begane grond bij een orderwaarde van boven de € 250,-. Ben je benieuwd naar de kosten van bezorging op een andere verdieping? Check dan onze pagina over bezorgen.

 
 

Kan ik mijn order voor een organische tafel later nog aanpassen?

We werken zonder voorraad en we gaan dus specifiek voor jou aan de slag. Het is dus niet mogelijk om je order nog aan te passen in een later stadium.

 
 

Wanneer komen de nieuwste organische vormen online?

We zijn altijd bezig om ons aanbod te vernieuwen en dit levert ook nieuwe organische vormen op. Houd deze pagina’s daarom goed in de gaten.

Lees meer

Terug naar boven

spinner

Klik/tap voor 360view

Controls
Roteren
Zoom