Meer

Sluiten

Tips voor het gebruik van je eikenhouten tafel

Zo blijft jouw meubel het mooist

Wat leuk dat je een meubel Bij Table du Sud hebt gekocht! Wij hopen dat je vele jaren plezier beleeft van jouw aankoop. Het meubel gaat waarschijnlijk intensief gebruikt worden. 

Goed onderhoud van het meubel is daarom erg belangrijk. Hieronder hebben wij enkele praktische tips vermeld zodat je weet waar je op moet letten.

Mijn favoriet

Verwijder

Configureer

Mijn favoriet

Verwijder

Configureer

Bekijk producten

Scrollen

Gebruik van je houten meubels

Onze meubels zijn voorzien van een zeer hoogwaardige matte lak, deze wordt in
onze spuitcabine aangebracht. Onze gelakte meubels zijn in principe onderhoudsvrij, maar tips voor het gebruik zijn natuurlijk altijd handig. 

Gebruik

Jouw meubel is eenvoudig schoon te houden met een vochtige doek. Gebruik een reiniger voor hardnekkige vervuiling. Deze kun je bestellen in onze webshop, net als al onze andere onderhoudsmiddelen. Let op met theezakjes, rode wijn en voorwerpen die kunnen oxideren. We adviseren onderzetters onder warme en scherpe voorwerpen te gebruiken.

Luchtvochtigheid

Het is te allen tijde belangrijk dat het luchtvochtigheidspercentage in huis tussen de 50 en 65% ligt. Bij deze waardes gedijen de eikenhouten meubels het beste. In de winter kan de luchtvochtigheid door het verwarmen terugzakken tot 30%. Er kunnen dan als gevolg van de lage luchtvochtigheid droogscheurtjes ontstaan in het hout. Het is belangrijk enkele bakjes water op de verwarming te plaatsen. Als je geen verwarming hebt raden wij aan om een luchtbevochtiger te kopen. Om de luchtvochtigheid te meten adviseren wij een luchtvochtigheidsmeter. Meer weten over de eigenschappen van de verschillende materialen? Lees alles over eikenhout, suar, iroko hout en notenhout.

Mijn favoriet

Verwijder

Configureer

Mobitec Mood #95 PM06

4.5 / 2 reviews

Mijn favoriet

Verwijder

Configureer

Mijn favoriet

Verwijder

Configureer

Mijn favoriet

Verwijder

Configureer

Bekijk producten

Scrollen

Wij planten bomen terug!

Van zonnepanelen tot het gebruik van milieuvriendelijke stoffen.

iroko - headers Jacky-bank-hoekbank-pastille-pouf-1 fenix-3 SuarXX-mood101-2 Blog-header-onderhoudtuintafel Blog-header-onderhoudstof Blog-header-onderhoudmarmer Blog-header-montageinstructies Blog-header-kinderen Blog-header-vlekbank
spinner

Klik/tap voor 360view

Controls
Roteren
Zoom