Order before the 20th of June for delivery before the Table du Sud summer break.

Between the 15th and the 28th of August, the team of Table du Sud will be enjoy their well-deserved summer vacation for two weeks. Would you like to receive your table* before then? Order before the 20th of June! . *Wooden tables with a metal base.

n/a

Our showrooms are open during Ascension Day 😊

Shopping for furniture during Ascension Day? Oh yes you can because our showrooms are open!

Check the opening times of the nearest location. More information

More

Close

Collaborations

Collaborations, samenwerkingen, samen op zoek naar een ultiem doel, of hoe je het ook wil noemen. Vanwege onze honger naar innovatie, creativiteit en duurzaamheid zijn we altijd op zoek naar vruchtbare samenwerkingen die ons aanbod naar een hoger niveau tillen.   Table du Sud x Art in Return   Wat krijg je als je de creativiteit van Art in Return en het vakmanschap van Table du Sud bundelt? Makkelijk! Een eet- en salontafel waarmee je de show steelt, die zijn gemaakt met duurzaamheid in het achterhoofd.    Meer over Art in Return   Misschien is het wel leuk om eerst wat meer te weten te komen over Art in Return zodat meteen duidelijk wordt waarom wij een samenwerking meteen zagen zitten. ‘I create to live with a full heart and not a full pocket.’ Dit is het concept van Art in Return waarbij kunstwerken geruild worden tegen bijna alles wat inspirerend en mooi is. Een concept dat ons triggerde omdat we zelf duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan.    Van restmateriaal naar opvallende meubels Ben je benieuwd tot wat deze samenwerking heeft geleid? Lees dan alles over onze samenwerking met Art in Return en ontdek de opvallende set salontafels én de eettafel.   Samenwerken?   Voor een nieuwe samenwerking staan we altijd open, maarrrr die gaan we niet zomaar aan. Heb jij een bedrijf(je), ben je actief als meubelmaker, kunstenaar of iets totaal anders en denk je dat je een idee hebt waarmee je ons aanbod, uiteraard in samenwerking met ons. een geweldige impuls kunt geven? Dan zijn we benieuwd naar jouw verhaal.    Neem voor je idee contact op met Camilla Hendriks via camilla@tabledusud.nl en wie weet heb jij een voorstel voor de volgende samenwerking waar wij enthousiast van worden!

Read more

View products

Collaborations

Table du Sud  x Art in Return

Table du Sud x Art in Return

3 products

Bij alles dat Table du Sud doet staat kwaliteit, design, maatwerk, gebruiksvriendelijkheid, maar ook duurzaamheid voorop. Deze kernwaarden deelt kunstinitiatief Art in Return waardoor er een perfecte samenwerking is ontstaan, resulterend in een prachtige serie tafels gemaakt van restproducten. Met de gedachte; I create to live with a full heart and not a full pocket is het Art in Return concept geboren waarbij, zoals de naam al aangeeft, kunstwerken geruild worden tegen bijna alles wat inspirerend, mooi of leuk is in het leven. Wanneer interieurmerk Table du Sud voorbij komt met de vraag om een tafel te ontwerpen met als uitgangspunt de vormen uit de Art in Return kunstwerken, is er direct een match. Vakmanschap en design De Table du Sud x Art in Return serie bestaat uit een eet- en salontafel met ronde vormen en bijzondere tafelpoten die matchen met het speciale kunstwerk dat in 'return' is gemaakt. Daarnaast is er een 'return' voor het milieu door het gebruik van restmaterialen maar ook door bij elke drie verkochte tafels een boom terug te planten met het oog op het behoud van een duurzaam milieu.   Tafel collectie De serie tafels bestaat uit een eettafel en salontafel en wordt geleverd in meerdere kleuren. De tafels zijn gemaakt van Frans eikenhout, verkrijgbaar in verschillende opties, zodat de tafel precies aan persoonlijke wensen kan worden afgestemd.

Filters

Set your preferences

Price

All prices

Min
Max

Reset

Apply

Reset

Apply

Filters

products

Sort by

Recommended

Recommended

Recently added

Most Sold

Price Low-High

Price High-Low

2InARow

spinner

Collaborations, samenwerkingen, samen op zoek naar een ultiem doel, of hoe je het ook wil noemen. Vanwege onze honger naar innovatie, creativiteit en duurzaamheid zijn we altijd op zoek naar vruchtbare samenwerkingen die ons aanbod naar een hoger niveau tillen.

 

Table du Sud x Art in Return

 

Wat krijg je als je de creativiteit van Art in Return en het vakmanschap van Table du Sud bundelt? Makkelijk! Een eet- en salontafel waarmee je de show steelt, die zijn gemaakt met duurzaamheid in het achterhoofd. 

 

Meer over Art in Return

 

Misschien is het wel leuk om eerst wat meer te weten te komen over Art in Return zodat meteen duidelijk wordt waarom wij een samenwerking meteen zagen zitten. ‘I create to live with a full heart and not a full pocket.’ Dit is het concept van Art in Return waarbij kunstwerken geruild worden tegen bijna alles wat inspirerend en mooi is. Een concept dat ons triggerde omdat we zelf duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. 

 

Van restmateriaal naar opvallende meubels


Ben je benieuwd tot wat deze samenwerking heeft geleid? Lees dan alles over onze samenwerking met Art in Return en ontdek de opvallende set salontafels én de eettafel.

 

Samenwerken?

 

Voor een nieuwe samenwerking staan we altijd open, maarrrr die gaan we niet zomaar aan. Heb jij een bedrijf(je), ben je actief als meubelmaker, kunstenaar of iets totaal anders en denk je dat je een idee hebt waarmee je ons aanbod, uiteraard in samenwerking met ons. een geweldige impuls kunt geven? Dan zijn we benieuwd naar jouw verhaal. 

 

Neem voor je idee contact op met Camilla Hendriks via camilla@tabledusud.nl en wie weet heb jij een voorstel voor de volgende samenwerking waar wij enthousiast van worden!

Read more

Back to top