Ovale XX 10x4

Massief eiken ovale tafel met het fraaie XX onderstel van een metalen koker van 10 bij 4 cm. Ook leverbaar in notenhout.

Bekijk in showroom

Product omschrijving

Deze ovale tafel is een variant op de xx met een kokermaat van 10 bij 10 cm; voor dit onderstel hebben we een rankere koker gebruikt, namelijk 10 bij 4 cm. Hij heeft dezelfde voordelen als de populaire xx 10x10 maar ziet er alleen wat anders uit. Ook dit onderstel kunnen we wit of zwart voor u coaten.

Qua vormen hebben we het standaard ovaal, half ovaal en de halve cirkel als basisvormen. Daarnaast is het qua tafelblad ook mogelijk af te wijken van de bestaande maten. Door middel van onze eigen CNC-machine kunnen elke maat tot op de centimeter precies voor u frezen met een maximale lengtemaat van 420 cm en een maximale breedtemaat van 155 centimeter. Het frezen van een subtiele facetrand behoort ook tot de mogelijkheden. Ook leverbaar in notenhout (tot 270 cm).


Selecteer uw keuze

Houtsoort

Kies hier uw gewenste structuur van het eiken:

+ € 0,00

+ € 50,00

Nieuw eiken

Strak maar toch levendig eiken blad met kleine noestjes. Noestjes worden netjes opgevuld met een speciale eikenkleurige hars.

Ultra matte lak

Super white

Transparant wit

Brown

Teak

Gerookt

Greywash

Charcoal

Chocolate

Selecteer uw keuze

Tafelblad olie

Bij deze tafel heeft u de mogelijkheid om de tafel te laten lakken of oliën in een bepaalde kleur. Dit zorgt ervoor dat uw tafel tevens goed beschermd is tegen kringen en vlekken, U heeft de keuze uit de lak waarbij de tafel de natuurlijke uitstraling behoudt (ultra matte lak) of één van de 8 oliën waarmee u de tafel ook op kleur kunt brengen.

Selecteer uw keuze

Tafelblad afwerking

Kies hier uw bewerking voor de zijkant:

+ € 0,00

+ € 90,00

Standaard

Standaard recht afwerking voor het robuuste uiterlijk. De scherpe randjes worden netjes gefreesd.

Uw gegevens

Komt u zelf uw bestelling ophalen, Of wilt u het laten bezorgen? Wij vragen u vriendelijk in beide gevallen alle velden in te vullen.
Betaalopties

Kies hieronder uw betaalmethode, u word doorgestuurd naar de pagina van de geselecteerde betaalmethode waar u de bestelling kunt afronden.Door u te voldoen:

Resterend bedrag:

Het resterend bedrag dient u contant te betalen bij aflevering of contant/pin/creditcard bij het ophalen van uw bestelling.


Uw bestelling

De aanbetaling dient u te betalen via de website, het resterende bedrag betaald u bij het ophalen of bezorgen. Uw orderoverzicht ziet u hieronder:


Ovale XX 10x4

cm wijzig
wijzig

+

wijzig

+

wijzig

+

wijzig

+

wijzig

+


Subtotaal


Bezorgen

+


Totaalprijs

€ 0


Aanbetaling, door u te voldoen: