Meer

Sluiten

Table du Chelsey

What we wear. Where we sit

Wat een prachtige tafels hebben ze bij Table du Sud. De suar tafels spraken ons direct het meeste aan. De robuuste onbewerkte look met de natuurlijke boomstamrand geven je interieur echt een super gave uitstraling. We waren echt meteen verliefd!

Het was nog een hele klus voor ons om het juiste suar blad uit te zoeken. Het zijn namelijk boomstambladen die uit één stuk bestaan. We wilden het liefst een blad dat er zo natuurlijk en 'ruw' mogelijk uitzag. We houden namelijk echt van die look & feel.

blog image 1
profile image

Chelsey Weimar

Model - influencer

De suar eettafel geeft onze eethoek zoveel meer karakter en warmte. De mooie tekeningen in het hout maken van de tafel een echt kunstwerk. We zitten er elke dag met zo ontzettend veel plezier aan.

More styles

Lack of creativity? Read our inspiration blogs.

Theo-Bert Mariska Oldenburg Huisje op het plein odyvet Barts boekje-1 Halve-cirkel-visgraat-elegance-ludovic-bykaar-3 MichielBosman-carree-1 Marmeren-Halve-cirkel-lachaud-interieur-van-mies-3 Kiezelvormige-eettafel-ozu-modedamour-2 Ovale-eiken-xx-10x2 Kiezelvormige-eettafel-zelfspodcast Frederique-brons-ovale-marmeren-pomm (2) Cover - Elisemilou
spinner

Klik/tap voor 360view

Controls
Roteren
Zoom