Meer

Sluiten

Ontvang gratis interieuradvies

Het kiezen van de juiste meubels kán lastig zijn. Onze experts met jarenlange ervaring helpen je graag met het inrichten van je woon- of eetkamer. Plan 2D interieuradviesgesprekken in en realiseer je droom in een mum van tijd.

Showroom Heeze nu ook iedere maandag geopend!

Onze showroom in Heeze is vanaf nu iedere maandag van 10.00 tot 17.00 uur te bezoeken. Net als de showrooms in Utrecht en Deventer dus!

message icon
profile image

Isa

Sales & Interior stylist

Marmer

100% Italiaans kwaliteits marmer.

Marmer is helemaal terug van weg geweest. Het geaderde natuursteen zorgt voor rust en de sierlijke nerven en subtiele kleurverloop geven een chique uitstraling.

Bij Table du Sud houden we niet van nep-materialen, vandaar dat onze marmeren meubels gemaakt zijn van 100% Italiaans kwaliteit marmer!

Opslaan

Verwijder

Configureer

Opslaan

Verwijder

Configureer

Bekijk producten

Scrollen

Marmeren tafels

Het marmer van onze meubels importeren wij zelf uit marmergroeven in Italië. Alleen het allermooiste marmer wordt geselecteerd. Omdat we de blokken zelf selecteren zijn we zeker van de beste en meest consistente kwaliteit. In Nederland worden de bladen op maat gefreesd en naar Nederlandse kwaliteitsstandaard afgewerkt. In onze werkplaats in Heeze wordt het onderstel volledig op maat gemaakt en gecombineerd met het blad.

Verschillende vormen, kleuren en maten

Bij Table du Sud kun je kiezen uit drie verschillende kleuren voor jouw meubels op maat: Bianco Carrara, Nero Marquine en Greystone. Daarnaast vind je limited editions regelmatig in onze collectie. Deze limited edition marmeren tafels hebben een unieke print en kleur die niet vaak voorkomen.

De volgende marmeren meubels zijn op maat te verkrijgen:
- Ovale marmeren eettafels
- Ronde marmeren eettafels
- Rechthoekige marmeren eettafels
- Salontafels

Ontdek de collectie

Onderhoud 

Marmer is een poreuze natuursteen, waarin gemakkelijk vlekken en kringen kunnen ontstaan. Dit raakt vooral beschadigd door zure vloeistoffen doordat het zuur de kalk aantast waaruit het marmer bestaat. Ook zwarte koffie kan vervelende kringen achterlaten. Gebruik dus onderzetters en viltjes.

Mocht je liever een gebruiksvriendelijkere tafel wensen, kies dan voor hout of keramiek.

Het marmer is behandeld met een middel dat de open structuur van een beschermende laag voorziet. Regelmatig reinigen is belangrijk. Via onze website is een speciale marmerspray verkrijgbaar. Gebruik geen schuursponsjes of agressieve reinigingsmiddelen want marmer is krasgevoelig.

Bij vlekken, kom direct in actie en laat de vlek niet intrekken. Meer informatie is te vinden op onze onderhoudskaart voor marmeren tafels.

Opslaan

Verwijder

Configureer

Opslaan

Verwijder

Configureer

Bekijk producten

Scrollen

More styles

Lack of creativity? Read our inspiration blogs.

Keramiek Eikenhout Notenhout Fenix Visgraat Suar hout Beton Tafelblad afwerkingen Onderstel afwerking