Meer

Sluiten

Marmer

100% Italiaans kwaliteits marmer.

Marmer is helemaal terug van weg geweest. Het geaderde natuursteen zorgt voor rust en de sierlijke nerven en subtiele kleurverloop geven een chique uitstraling.

Bij Table du Sud houden we niet van nep-materialen, vandaar dat onze marmeren meubels gemaakt zijn van 100% Italiaans kwaliteit marmer!

Mijn favoriet

Verwijder

Configureer

Mijn favoriet

Verwijder

Configureer

Bekijk producten

Scrollen

Marmeren tafels

Het marmer van onze meubels importeren wij zelf uit marmergroeven in Italië. Alleen het allermooiste marmer wordt geselecteerd. Omdat we de blokken zelf selecteren zijn we zeker van de beste en meest consistente kwaliteit. In Nederland worden de bladen op maat gefreesd en naar Nederlandse kwaliteitsstandaard afgewerkt. In onze werkplaats in Heeze wordt het onderstel volledig op maat gemaakt en gecombineerd met het blad.

Verschillende vormen, kleuren en maten

Bij Table du Sud kun je kiezen uit drie verschillende kleuren voor jouw meubels op maat: Bianco Carrara, Nero Marquine en Greystone. Daarnaast vind je limited editions regelmatig in onze collectie. Deze limited edition marmeren tafels hebben een unieke print en kleur die niet vaak voorkomen.

De volgende marmeren meubels zijn op maat te verkrijgen:
- Marmeren salontafel Set Veva

- Marmeren salontafel set Mura

Onderhoud 

Marmer is een poreuze natuursteen, waarin gemakkelijk vlekken en kringen kunnen ontstaan. Dit raakt vooral beschadigd door zure vloeistoffen doordat het zuur de kalk aantast waaruit het marmer bestaat. Ook zwarte koffie kan vervelende kringen achterlaten. Gebruik dus onderzetters en viltjes.

Mocht je liever een gebruiksvriendelijkere tafel wensen, kies dan voor hout of keramiek.

Het marmer is behandeld met een middel dat de open structuur van een beschermende laag voorziet. Regelmatig reinigen is belangrijk. Via onze website is een speciale marmerspray verkrijgbaar. Gebruik geen schuursponsjes of agressieve reinigingsmiddelen want marmer is krasgevoelig.

Bij vlekken, kom direct in actie en laat de vlek niet intrekken. Meer informatie is te vinden op onze onderhoudskaart voor marmeren tafels.

Mijn favoriet

Verwijder

Configureer

Mijn favoriet

Verwijder

Configureer

Bekijk producten

Scrollen

Persoonlijk advies op één van onze locaties? 

Onze adviseurs helpen je graag!

keramiek fenix123 vissengraad notenhout beton tafelblad afwerking Eikenhout onderstel afw
spinner

Klik/tap voor 360view

Controls
Roteren
Zoom