Sluiten

profile image

Camilla

Sales & Interior stylist

Onze kleuren

Deze afwerkingen brengen jouw meubel op kleur en zorgen voor optimale bescherming.

Table du Sud maakt jouw smaak. Naast het design van het meubel kun je ook de kleur van jouw meubel op maat zelf bepalen!

Onze meubels worden op kleur gebracht in onze werkplaats in Heeze. Hierdoor kunnen we de beste kwaliteit leveren en jouw zoveel opties bieden. Lees snel verder voor meer informatie over de mogelijkheden.

Bekijk producten

Scrollen

Afwerking eikenhout

Hierboven zie je een overzicht van de kleuren die wij aanbieden voor onze eikenhouten meubels. Elke behandeling is op basis van een speciale olie of lak voor meubels die intensief gebruikt worden. Er zullen geen kringen en vlekken ontstaan en je kunt gewoon een kopje warme thee zonder viltje op de tafel zetten, er ontstaan geen (witte) kringen. Pas wel op met bijvoorbeeld rode wijn, laat dit niet de hele nacht op tafel liggen, op den duur trekt de vlek dan toch in het hout. Door het aanbrengen van de ultra matte lak behoudt het hout de onbehandelde look. Deze behandeling zorgt ervoor dat jouw tafel heel erg goed beschermd is.

De tafels die zijn behandeld met onze lak zijn onderhoudsvrij.

Andere materialen

In onze collectie vind je diverse andere materialen zoals keramiek, marmer maar ook Suar boomstam hout. Deze materialen hebben hun eigen specifieke kleuren/afwerkingen. raadpleeg hiervoor de betreffende productinformatie.

Bekijk producten

Scrollen

More styles

Lack of creativity? Read our inspiration blogs.

Keramiek Eikenhout Notenhout Marmer Fenix Visgraat Iroko hout Suar hout Beton Onderstel afwerking