Meer

Sluiten

Tafelblad afwerking

Deze afwerkingen brengen jouw meubel op kleur en zorgen voor optimale bescherming.

Table du Sud maakt jouw smaak. Naast het design van het meubel kun je ook de kleur van jouw meubel op maat zelf bepalen!

Onze meubels worden op kleur gebracht in onze werkplaats in Heeze. Hierdoor kunnen we de beste kwaliteit leveren en jouw zoveel opties bieden. Lees snel verder voor meer informatie over de mogelijkheden.

Bekijk producten

Scrollen

Afwerking eikenhout

Hierboven zie je een overzicht van de kleuren die wij aanbieden voor onze eikenhouten meubels. Elke behandeling is op basis van een speciale olie of lak voor meubels die intensief gebruikt worden. Er zullen geen kringen en vlekken ontstaan en je kunt gewoon een kopje warme thee zonder viltje op de tafel zetten, er ontstaan geen (witte) kringen. Pas wel op met bijvoorbeeld rode wijn, laat dit niet de hele nacht op tafel liggen, op den duur trekt de vlek dan toch in het hout. Door het aanbrengen van de ultra matte lak behoudt het hout de onbehandelde look. Deze behandeling zorgt ervoor dat jouw tafel heel erg goed beschermd is.

De tafels die zijn behandeld met onze lak zijn onderhoudsvrij.

Andere materialen

In onze collectie vind je diverse andere materialen zoals keramiek, marmer, fenix en beton. Deze materialen hebben hun eigen specifieke kleuren/afwerkingen. raadpleeg hiervoor de betreffende productinformatie. 

Mijn favoriet

Verwijder

Configureer

Mobitec Mood #95 PM06

4.5 / 2 reviews

Mijn favoriet

Verwijder

Configureer

Bekijk producten

Scrollen

Meer dan 20 onderstellen

Benieuwd naar het proces van onze onderstellen?

keramiek Materialen-header-marmer fenix123 vissengraad notenhout beton Eikenhout onderstel afw
spinner

Klik/tap voor 360view

Controls
Roteren
Zoom