Sluiten

Cia
Content specialist

Monochrome home

Zwart-wit wonen in stijl

Als je een ruimte van je huis (opnieuw) gaat inrichten is de eerste keus vaak, welke kleur?

De een houdt van vrolijke kleuren, de ander houdt van een rustiger kleurenpalet. In deze blog: Zwart-wit wonen.

Stijlvol en harmonieus

Misschien is de kleur wel een van de lastigste keuzes bij het inrichten van je huis. Wanneer je de verfwinkel binnenloopt  wordt je direct geconfronteerd met het uitgebreide aanbod aan kleuren. Wie wist dat er zoveel kleuren wit waren? En hoe stem je daar je meubels weer op af?

Een zwart-wit kleurenpalet is een van de simpelste kleurpaletten die ondanks zijn eenvoud zo stijlvol en vooral  ook harmonieus kan zijn. De monochrome kleuren zijn  in principe  een basis waar je verschillende tinten en tonen aan kan toevoegen. Door de eenvoud van de kleuren is een zwart-wit interieur vaak snel een mooie eenheid. 

Zwart-wit wonen als een pro

Als je de juiste basis voor jouw interieur gekozen hebt, denk hierbij aan de kleur van de muren en bijvoorbeeld de vloer,  kan je de juiste meubels voor jouw monochrome home gaan uitkiezen. Wil je nou echt zwart-wit  wonen als een pro? Ga dan voor verschillende tinten en structuren, waardoor je het geheel net wat spannender maakt. Denk hierbij aan een variatie tussen steen, stof, metaal en hout  en kies bij de afstyling voor een mooie fluffy plaid en zacht grijze kussens.

 

Veelzijdige stijl

Het mooie aan de zwart-wit interieurtrend is dat hij  bij iedere interieurstijl wel toe te passen is. Als jouw voorkeur uitgaat naar de Scandinavische stijl kan je het beste kiezen voor subtiele meubels en afstyling met grote egale oppervlakken. Wissel hierbij warme en koude materialen met elkaar af en pas luxe details toe. Past Industrieel beter bij jou? Ga dan voor stoerdere, robuuste materialen ( en meubels ) en bijvoorbeeld lederen eetkamerstoelen. 

Maatwerk meubels die passen bij jouw interieur

Dankzij het maatwerk van Table du Sud kan je onze meubels helemaal aanpassen naar de zwart-wit trend. Onze houten meubels kunnen worden gemaakt  in een verscheidenheid aan kleuren, en het staal kan worden gepoedercoat in zwart of wit. Hou je van een ruigere uitstraling? Dan kan je ook kiezen voor de blanke staal look, die ook prima ij jouw monochrome interieur past. 

Heb je de eettafel en  salontafel uitgezocht? Dan ben je misschien nog opzoek naar de perfecte bank, eetkamerbank of eetkamerstoelen.  Deze zijn bij Table du Sud allemaal verkrijgbaar in verschillende stoffen en kleuren, waardoor je die dus ook helemaal mooi kan afstemmen met de rest van het interieur. 

Bekijk producten

Scrollen

More styles

Lack of creativity? Read our inspiration blogs.

5 voordelen van een Deens ovale tafel Trendkleuren | herfst 2021 Interieurtrends 2020 De leukste tuintafels Interieurtrends 2020 groen wonen Marmeren tafels