Meer

Sluiten

De leukste tuintafels

Be inspired!

Doordat we de afgelopen periode meer thuis hebben gezeten dan normaal, zijn we er misschien wel achter gekomen hoe belangrijk het eigenlijk is om in de zomer goed te kunnen vertoeven in eigen tuin. Wat ga je planten, is je verlichting optimaal en natuurlijk: welke tuintafel ga je plaatsen? 

Het kiezen van de juiste tuintafel kan je tuin nét de boost geven dat het nodig heeft om er extra uitnodigend uit te zien. Maar hoe maak je deze keuze en waar moet je rekening mee houden? Lees hier welke trends de toon deze zomer gaan zetten.

Tuintafel Bastien

5.0 / 1 reviews

Mijn favoriet

Verwijder

Configureer

Mijn favoriet

Verwijder

Configureer

Bekijk producten

Scrollen

Breng binnen naar buiten

De plek die jij buiten hebt, is de perfecte manier om je woonruimte te vergroten. De makkelijkste manier om dat te doen is om een eettafel te kiezen met genoeg plaats voor het hele gezin of gezelschap. Kom maar op met die tuinfeestjes! Een grote eettafel betekent ook genoeg plek te hebben om al die lekkere hapjes neer te kunnen zetten én genoeg bewegingsruimte te houden als je naast elkaar zit. Des te comfortabeler je bent, des te vaker zal je gebruik maken van je tafel. Voor een robuuste look kies je voor onze Suar boomstamtafel, welke speciaal behandeld is om goed beschermd te zijn tegen de invloeden van het weer. Houd er ook zeker rekening mee dat je bij een grote tafel genoeg bijpassende stoelen hebt. Onze collectie tuinstoelen vind je hier.

Ga voor tijdloos

Duurzaamheid is een onderwerp waar we allemaal niet meer omheen kunnen. Wij als producent zijn hier actief mee bezig, maar jij kan hier zelf ook bewuste keuzes in maken. En hoe? Door te kiezen voor een tijdloos design waar je nog vele volgende zomers plezier van gaat hebben. Een tuintafel voor de lange termijn in plaats van voor de korte termijn, die minder mode gevoelig is. Bij Table du Sud kies je altijd voor kwaliteit meubels ‘’that are made to last’’. Onze rechthoekige- en boomstam tuintafels kunnen helemaal op maat worden gemaakt en je kunt kiezen uit verschillende onderstellen. Hierdoor kun je zelf een design samenstellen waar je nog jaren plezier van gaat hebben.

Keramiek

Keramiek gebruiken we steeds meer voor onze tafelbladen omdat we er fan van zijn. Dit materiaal beschikt over enorm veel voordelen waardoor het een goede keuze is voor je tuin. Jazeker! Keramiek leent zich namelijk ook voor tuintafels.

Met een keramieken tuintafel haal je een meubel in huis dat makkelijk schoon te maken en te houden is. Keramiek lijkt op marmer, maar is iets moderner en biedt iets meer voordelen. Als we de focus op de tuin leggen zien we dat keramiek bestand is tegen hele hoge en hele lage temperaturen. Ideaal dus!

Keramiek is daarnaast bijzonder sterk en bestand tegen ‘bedreigingen’ van buitenaf. Zo zal een bos sleutels geen krassen veroorzaken en brengt een hete pan geen schade aan de tafel toe.

Check álle keramische tafels

Van ovaal tot rond. Je vind ze hier.

Clutter1-W TableduSud-organischetafel-10-W Woontrends 2024 notenhouten eettafel | Table du Sud Iroko tuinset - Table du Sud vormen en kleur 2023 groot ronde vormen groot Woontrends - Breed - Betonnen Cabo Traditional sentiment - blog - groot big-2 Art-in-return-stukken cover moderne bank donna Kiezelvormige_eiken_header Neva stoel Hoekbank-Jacky Deens-ovale-header Herfst-winter 21 header Blog-header-monochrome Blog-header-interieurtrends Blog-header-groenwonen Blog-header-marmer montpellier-bonqui-deep-black-mood95 Elegant chic - 4
spinner

Klik/tap voor 360view

Controls
Roteren
Zoom