Meer

Sluiten

Tip: rustig shoppen? Bezoek onze showrooms doordeweeks!

De meeste mensen bezoeken onze showrooms in het weekend. Wil je graag een iets rustigere shopbeleving? Kom doordeweeks langs!

Bezoek onze showrooms

message icon
Maudi

Sales & Interior stylist

De leukste tuintafels

Be inspired!

Doordat we de afgelopen periode meer thuis hebben gezeten dan normaal, zijn we er misschien wel achter gekomen hoe belangrijk het eigenlijk is om in de zomer goed te kunnen vertoeven in eigen tuin. Wat ga je planten, is je verlichting optimaal en natuurlijk: welke tuintafel ga je plaatsen? 

Het kiezen van de juiste tuintafel kan je tuin nét de boost geven dat het nodig heeft om er extra uitnodigend uit te zien. Maar hoe maak je deze keuze en waar moet je rekening mee houden? Lees hier welke trends de toon deze zomer gaan zetten.

Bekijk producten

Scrollen

Breng binnen naar buiten

De plek die jij buiten hebt, is de perfecte manier om je woonruimte te vergroten. De makkelijkste manier om dat te doen is om een eettafel te kiezen met genoeg plaats voor het hele gezin of gezelschap. Kom maar op met die tuinfeestjes! Een grote eettafel betekent ook genoeg plek te hebben om al die lekkere hapjes neer te kunnen zetten én genoeg bewegingsruimte te houden als je naast elkaar zit. Des te comfortabeler je bent, des te vaker zal je gebruik maken van je tafel. Voor een robuuste look kies je voor onze Suar boomstamtafel, welke speciaal behandeld is om goed beschermd te zijn tegen de invloeden van het weer. Houd er ook zeker rekening mee dat je bij een grote tafel genoeg bijpassende stoelen hebt. Onze collectie tuinstoelen vind je hier.

Ga voor tijdloos

Duurzaamheid is een onderwerp waar we allemaal niet meer omheen kunnen. Wij als producent zijn hier actief mee bezig, maar jij kan hier zelf ook bewuste keuzes in maken. En hoe? Door te kiezen voor een tijdloos design waar je nog vele volgende zomers plezier van gaat hebben. Een tuintafel voor de lange termijn in plaats van voor de korte termijn, die minder mode gevoelig is. Bij Table du Sud kies je altijd voor kwaliteit meubels ‘’that are made to last’’. Onze rechthoekige- en boomstam tuintafels kunnen helemaal op maat worden gemaakt en je kunt kiezen uit verschillende onderstellen. Hierdoor kun je zelf een design samenstellen waar je nog jaren plezier van gaat hebben.

Keramiek

Keramiek gebruiken we steeds meer voor onze tafelbladen omdat we er fan van zijn. Dit materiaal beschikt over enorm veel voordelen waardoor het een goede keuze is voor je tuin. Jazeker! Keramiek leent zich namelijk ook voor tuintafels.

Met een keramieken tuintafel haal je een meubel in huis dat makkelijk schoon te maken en te houden is. Keramiek lijkt op marmer, maar is iets moderner en biedt iets meer voordelen. Als we de focus op de tuin leggen zien we dat keramiek bestand is tegen hele hoge en hele lage temperaturen. Ideaal dus!

Keramiek is daarnaast bijzonder sterk en bestand tegen ‘bedreigingen’ van buitenaf. Zo zal een bos sleutels geen krassen veroorzaken en brengt een hete pan geen schade aan de tafel toe.

More styles

Lack of creativity? Read our inspiration blogs.

Spotllight betonnen eettafel Cabo Traditional sentiment Herfstkleuren 2022 Sustainable home Maatwerk bank Donna Eettafel bij visgraat vloer Onder het vergrootglas: Utrecht Living Neva stoel Woontrends 2022 5 voordelen van een Deens ovale tafel Trendkleuren | herfst 2021 Monochrome home Interieurtrends 2020 Interieurtrends 2020 groen wonen Marmeren tafels Hotel chique keuken House of Gray