De leukste tuintafels

Be inspired!

Het is juli en de zomer is begonnen! Dan denken wij maar aan een ding: heerlijk buiten zitten. Van gezellig samen ontbijten tot een kopje koffie met het zonnetje in het gezicht of comfortabel buiten dineren. Genieten staat voorop. Een bijpassende tuintafel hoort daar natuurlijk zeker bij!

 

Doordat we de afgelopen periode meer thuis hebben gezeten dan normaal, zijn we er misschien wel achter gekomen hoe belangrijk het eigenlijk is om in de zomer goed te kunnen vertoeven in eigen tuin. Wat ga je planten, is je verlichting optimaal en natuurlijk: welke tuintafel ga je plaatsen? Het kiezen van de juiste tuintafel kan je tuin nét de boost geven dat het nodig heeft om er extra uitnodigend uit te zien. Maar hoe maak je deze keuze en waar moet je rekening mee houden? Lees hier welke trends de toon deze zomer gaan zetten.

   
 

breng binnen naar buiten

De plek die jij buiten hebt, is de perfecte manier om je woonruimte te vergroten. De makkelijkste manier om dat te doen is om een eettafel te kiezen met genoeg plaats voor het hele gezin of gezelschap. Kom maar op met die tuinfeestjes! Een grote eettafel betekent ook genoeg plek te hebben om al die lekkere hapjes neer te kunnen zetten én genoeg bewegingsruimte te houden als je naast elkaar zit. Des te comfortabeler je bent, des te vaker zal je gebruik maken van je tafel. Voor een robuuste look kies je voor onze Suar boomstamtafel, welke speciaal behandeld is om goed beschermd te zijn tegen de invloeden van het weer. Houd er ook zeker rekening mee dat je bij een grote tafel genoeg bijpassende stoelen hebt. Onze collectie tuinstoelen vind je hier.

 
 
   
 

Ga voor tijdloos

Duurzaamheid is een onderwerp waar we allemaal niet meer omheen kunnen. Wij als producent zijn hier actief mee bezig, maar jij kan hier zelf ook bewuste keuzes in maken. En hoe? Door te kiezen voor een tijdloos design waar je nog vele volgende zomers plezier van gaat hebben. Een tuintafel voor de lange termijn in plaats van voor de korte termijn, die minder mode gevoelig is. Bij Table du Sud kies je altijd voor kwaliteit meubels ‘’that are made to last’’. Onze rechthoekige- en boomstam tuintafels kunnen helemaal op maat worden gemaakt en je kunt kiezen uit verschillende onderstellen. Hierdoor kun je zelf een design samenstellen waar je nog jaren plezier van gaat hebben.


hardhout vs industrieel

Een duidelijke design trend in tuintafels is het gebruik van natuurlijke materialen. Wij kunnen onze tuintafels van twee verschillende soorten hout maken, namelijk het Afrikaanse hardhout ‘’Iroko’’ en de boomstam variant genaamd ‘’Suar’’. Iroko is een houtsoort die van zichzelf weinig werkt en is daarom ideaal voor buitentafels. Suar is net als Iroko een natuurproduct en is beschikbaar in verschillende maten en vormen. Alle poten zijn gemaakt van metaal en worden behandeld met een speciale coating om roestvorming tegen te gaan. Dit metalen onderstel is de industriële tegenhanger in het geheel. Samen geeft het een prachtig strak en natuurlijk resultaat.

Style je tuinmeubels met monochrome of juist kleurrijke kussens en plaids om het de sfeer te geven die jij zoekt en klaar ben je. Kom maar door met dat zonnetje!

 
 
close

Registreer of login

Welkom! Registreer of login met een van de onderstaande opties, of ga verder als gast.


Bij account registratie, ga je automatisch akkoord met onze Algemene Voorwaarden