Meer

Sluiten

6 tips voor het kopen van een ronde tafel

Een ronde tafel is en blijft één van de populairste vormen binnen de wereld van de eettafels. Ben je zelf op zoek naar de perfecte ronde tafel, of krijg je graag tips om je zoektocht wat makkelijker te maken?

Goed nieuws! In deze blog geven we je 6 handige tips die ervoor zorgen dat je knopen door kunt hakken.

blog image 1
blog image 2
blog image 3

Bekijk producten

Scrollen

Tip 1: Kies passend materiaal

Bij Table du Sud werken we met veel verschillende materialen in onze eigen werkplaats in Heeze. Zo weet je vast dat we graag werken met eikenhout en Suar. Maar wist je bijvoorbeeld ook dat we tafelbladen van keramiek, marmer en beton voor je kunnen maken? Op de pagina van onze materialen vind je extra informatie zodat je een weloverwogen keuze kunt maken. 


Tip 2: Kies de juiste maat

Bij vrijwel iedere vorm is het lastig om de juiste maat van je nieuwe aanwinst te kiezen. Ga je voor relatief groot, of wil je juist zo efficiënt mogelijk je eetkamer of keuken vullen? De gouden tip is om te starten met het bepalen van het aantal eetkamerstoelen dat aan tafel moet staan. Let hierbij wel op het feit dat eetkamerstoelen met armleuning iets meer ruimte innemen dan stoelen zonder armleuning. In de blog aantal stoelen aan een ronde tafel gaan we hier dieper op in. Hier ontdek je wat de beste maat voor je is. 


Tip 3: Vergeet het onderstel niet

Tijdens je zoektocht bestaat de kans dat er veel aandacht naar het tafelblad gaat. Toch is het slim om je ook goed te verdiepen in het onderstel van je ronde tafel. Ook hier serveren we ongelooflijk veel smaken en dat betekent dat er altijd wel een onderstel te vinden is dat perfect aansluit bij je smaak en de rest van je interieur.


Tip 4: Verschillende kleuren

Op onze website is het je vast al opgevallen dat we ongelooflijk veel designs hebben waar je uit kunt kiezen. Op de foto van de tafel zie je één kleur natuurlijk, maar wist je dat letterlijk alle eettafels en meerdere kleuren te koop zijn? Als we bijvoorbeeld inzoomen op eikenhout dan komen we daar meer dan 10 kleuren tegen waar je uit kunt kiezen. Dit geldt overigens ook voor andere populaire materialen zoals keramiek, Fenix en marmer. Alle materialen zijn te koop in verschillende kleuren. Je komt ze tegen als je zelf je tafel samenstelt. Tip: met onze 3D configurator stel je je tafel in een handomdraai samen. Zo zie je letterlijk hoe je ronde tafel eruit komt te zien.

Tip 5: Denk in mogelijkheden

Bij Table du Sud zijn we er trots op dat we kunnen zeggen dat we onze meubels helemaal zelf maken. Dit doen we in het Brabantse Heeze, waar ook één van onze showrooms te vinden is. Het voordeel van een eigen werkplaats is dat we veel aandacht aan alle details besteden. Tijdens het samenstellen zie je ongetwijfeld meteen dat je veel opties hebt. Denk hierbij aan de maat, het soort materiaal, de afwerking, kleur en nog veel meer. We werken zonder voorraad en gaan dus specifiek voor jou aan de slag. Ben je op zoek naar een optie die je niet meteen terug kunt vinden, zoals een afwijkende maat? Neem dan even contact met ons op. Samen bekijken we dan wat mogelijk is. Wil je graag meer weten over onze werkplaats? Lees dan de blog met de veelgestelde vragen over onze werkplaats


Tip 6: Laat je inspireren

Om uiteindelijk tot de perfecte tafel te komen, is het belangrijk dat je precies weet wat er mogelijk is. Extra inspiratie is dan altijd welkom. Zo vormen de woonstijlen een mooi geheel waar je kunt ontdekken wat het beste bij je past. Hou je bijvoorbeeld van industrieel, of juist meer van landelijk? Deze en alle andere woonstijlen hebben we voor je op een rijtje gezet. Zo leer je in een mum van tijd welke kleuren bij welke woonstijlen horen. Tip: we verkopen ook vloerkleden en eetkamerstoelen. Je kunt je volledige eetkamer of keuken dus bij ons inrichten!

blog description image 1
blog description image 2
blog description image 3

Bekijk producten

Scrollen

Alle ronde tafels op een rij

Je vindt ze hier. Ontdek alle materialen.

Ronde-eettafel-aantal-stoelen-4-5-personen-overzicht (1) Ronde-eettafel-aantal-stoelen-5-6-personen-overzicht (1) Ronde-eettafel-aantal-stoelen-7-8-personen-overzicht (1) liv - eikenhouten eettafel - groot2 Eettafels-header beton groot2 tips-breed- rechthoekige tafels groot2 Tuintafels - breed Deens ovaal - Blog - big2 kussens-groot- Suar-binnen Scandinavische-bank-maze banken Utrecht-living (4) Xanto-u Nesu-ovale-eetkamerbank-1 Main-tv-meubel-grasse Ronde-eettafel-aantal-stoelen-5-6-personen-overzicht (1) Zaza-hoekbank-lsc-1381-crumbled-beige-grey-1 Jacky-bank-hoekbank-pastille-pouf-1 Viqc-hoekbank Deens-ovale-zwarte-tafel-eminent-desktop Kleurstalen-main-stofstalen Kiezelvormige-salontafels-gabri-moderne-hoekbank-fox woonstijl - scandinavisch - 5 Ovaal4 Ovaal6 Ovaal8 Dovaal4-1 Dovaal6-1 Dovaal8-1
spinner

Klik/tap voor 360view

Controls
Roteren
Zoom