Welk type onderstel past bij mij

Voor ieder tafelblad een geschikt onderstel

Zoveel tafels, zoveel onderstellen. Bij Table du Sud kunnen vrijwel alle tafelbladen worden gecombineerd met een ruime keuze aan onderstellen. Een zeer ruime keuze dus. Nu is de vraag: Welk type onderstel past het beste bij jouw ruimte, wensen en tafel?

   
 

De eyecatcher

Een van de bekendste onderstellen is onze XX-poot, ook wel matrix poot of spinnen poot genoemd. Het fijne aan dit onderstel is dat je rondom de gehele tafel stoelen kunt plaatsen zonder hinder van het onderstel te ervaren. Daarnaast is hij veelzijdig toepasbaar. Het XX-onderstel past namelijk onder rechthoekige - ronde- vierkante- én ovale tafels. Bovendien is het onderstel een plaatje op zich, een echte eyecatcher! Andere onderstellen die centraal geplaatst worden zijn een V-poot, Gap en O-poot.

    
 

LEKKER RUIMTELIJK

Het tegenovergestelde van een centraal onderstel  is een poot die op de kopse zijdes van de tafel geplaatst wordt. Dit type onderstellen zijn vaak ruimtelijk ogen luchtig. Tenslotte ben je  helemaal vrij bij je voeten, super fijn! Voorbeelden hiervan zijn een Mozy onderstel zoals hierboven, maar ook een een stoere U-poot. 

 

 
 
 
 

Traditioneel met een moderne twist

Misschien wel het meest traditionele type onderstel: een met vier losse poten. We zouden echter Table du Sud niet zijn als we hier niet ons eigen sausje overheen zouden gieten. Zo vind je bij ons Scandinavische houten poten die iets naar buiten staan zoals het getoonde Ferdinand onderstel, maar ook in staal zoals een Sept onderstel en een subtiele Xavier poot. 

comfort en design

Een onderstel waar verschillende wensen bij elkaar komen is het Felix onderstel, een van onze bestsellers. De voordelen van een Felix onderstel zijn overduidelijk: a) Je bent vrij bij je voeten b) rondom de gehele tafel kunnen stoelen worden geplaatst, zelfs aan de kopse kant  c) Het onderstel heeft een super strak design d) De Felix is te plaatsen onder zowel rechthoekige- als ovale tafels en tenslotte staat je tafel er mee als een huis. 

Meer informatie over alle verschillende onderstellen? Neem dan eens een kijkje in een van onze showrooms waar wij je graag voorzien van passend advies. 

 
 
     
 
close

Registreer of login

Welkom! Registreer of login met een van de onderstaande opties, of ga verder als gast.


Bij account registratie, ga je automatisch akkoord met onze Algemene Voorwaarden