De leukste paastafels

Combineer een mooie tafel met bijpassende decoratie

Het is bijna Pasen! Helaas door de omstandigheden misschien een minder groot gezelschap dan normaal of uiteten, maar misschien juist daarom zo leuk om even extra je best te doen om het thuis gezellig te maken!

H&M home
 

Rustig en fleurig

Zoals jouw huis anders is dan die van je zus, zo kunnen paastafels ook van elkaar verschillen. Je past je eettafel aan je keuken en/of eetkamer aan en vervolgens pas je de decoratie ook weer aan op je tafel. 

Wat we dit voorjaar veel zien zijn sobere kleuren. Hier kun je een Scandinavische twist aan geven en het voornamelijk monochroom houden of het net wat opfleuren met een zachte tint zoals mint, lila of roze. Vergeet ook vooral de échte paaskleur, geel, niet!

Eigenlijk kun je deze decoratiestijl combineren met vrijwel ieder type tafel. Een rechthoekig geleefd eiken tafel maakt het geheel wat warmer en met een  8 graden onderstel zoals hieronder behoudt hij zijn moderne look. 

 
 

DIY decoratie

Door de huidige maatregelen  zijn we meer thuis dan normaal en hebben we gewoon more time to kill. Super leuk dus om zelf of met de kids do it yourself decoratie te maken. Leuk voorbeeld hiernaast  van de uitgeknipte konijntjes. 


Stylizimo blog
 
 
 

zwart = warm

Zwart is letterlijk een warme kleur. Deze kleur neemt warmte van licht namelijk op in plaats van dat het de warmte weerkaatst. Wij wisten natuurlijk al lang dat zwart geen kille, maar juist warme sfeer kan toevoegen aan jouw huis. Ook tijdens Pasen kun je met een zwarte tafel super goed uit de voeten. Combineer de eettafel met natuurlijke kleuren, en ook zwarte accessoires voor een luxe look and feel. Leuk om daarbij groene accentjes te geven door middel van planten. Dan proef je echt de lente.  Voorbeeld hieronder is van Therese Knutsen. 

Een ovale tafel is ideaal voor het paasontbijt. Leuk is dat iedereen een beetje richting elkaar zit, waardoor je meteen al meer interactie hebt. Met een ronde tafel is dat al helemaal zo, waarbij iedereen even goed bij al het lekkers kan dat je in het midden van de tafel heb uitgestald.

Fijn Pasen iedereen!

 
 
close

Registreer of login

Welkom! Registreer of login met een van de onderstaande opties, of ga verder als gast.


Bij account registratie, ga je automatisch akkoord met onze Algemene Voorwaarden