Meer

Sluiten

Table du Sud Stock Sale
Showroom Heeze

Kom langs op zaterdag 9 december in Heeze

Bij Table du Sud werken we doorgaans niet met hoge kortingen, spectaculaire aanbiedingen of een Black Friday event waarbij we stunten met onze prijzen. Tóch trekken we nu eens de stoute schoenen aan om je de kans te bieden om voor relatief weinig geld kwaliteitsmeubels van Table du Sud te kopen. Op Zaterdag 9 december hebben we meer dan 450 m2 aan meubels voor scherpe prijzen voor je. Je vindt hier o.a. eettafels van verschillende materialen, banken en eetkamerstoelen.

De Table du Sud Stock Sale is daarom een unieke dag waarop je je slag kunt slaan. Onze Stock Sale vindt plaats op zaterdag 9 december van 9.00 tot 12.00 uur in onze staalhal in Heeze, onder de rook van Eindhoven.

LET OP: WE WERKEN MET CASH & CARRY. NA AANKOOP NEEM JE DE MEUBELS DUS METEEN MEE. WE KUNNEN DE MEUBELS NIET OPSLAAN.

blog image 1
blog image 2
blog image 3

Veelgestelde vragen

Welke meubels bieden jullie aan tijdens de Stock Sale?

Dit is een mix van meubels. Dit zijn bijvoorbeeld Tweedekans meubels, tafels die mee zijn geweest naar fotoshoots en showroommodellen.Bezorgen jullie de meubels

Nee. We werken volgens Cash & Carry. We verwachten dus dat je je aankoop meteen meeneemt.Kan ik de meubels vooraf online bekijken?

Een deel van het aanbod vind je op de Tweedekans pagina. De rest wordt op de dag zelf aangevuld. Het complete aanbod bestaat uit meer dan 450 m2 aan meubels.Kan ik een meubel reserveren?

Nee. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Ons advies is dan ook om op tijd te komen omdat we veel interesse verwachten.

Over de Stock Sale

Kan ik met pin betalen?

Dat kan. Het is mogelijk om met pin en met cash te betalen.Wanneer is de volgende Stock Sale?

Dit is een uniek evenement en we kunnen dus niet zeggen wanneer de volgende is. Het is een uitgelezen mogelijkheid om een Table du Sud meubel in huis te halen.Is de showroom in Heeze geopend op de dag van de Stock Sale?

Jazeker. Onze showroom in Heeze is open. Hoeveel procent zijn de meubels afgeprijsd?

Dit varieert per meubel. Kortingen lopen op tot ver boven de 50%.Zit er garantie op deze meubels?

Nee, op de meubels van Stock Sale en Tweedekans zit geen garantie.
spinner

Klik/tap voor 360view

Controls
Roteren
Zoom