Meer

Sluiten

Ovale visgraat eettafels

15

Producten

Gekozen filters N/A

Filters

N/A Producten

Sorteer op

Aanbevolen

2 op een rij

spinner

Het mooie visgraatpatroon, nu als tafel! Visgraat, ook wel herringbone genoemd, kennen we natuurlijk als prachtig patroon voor een houten vloer. Een visgraatvloer is stijlvol en tijdloos en is misschien wel een van de meest bekende interieur trends. Nu kan je dit mooie visgraatpatroon ook vinden als tafelblad bij Table du Sud.

Visgraat

Toe aan iets anders dan een rechtlijnig eikenhouten tafelblad? Kijk dan eens naar onze stoere en ietwat speelse visgraat tafelbladen. Het visgraat blad bestaat uit eiken planken van 7 of 18 cm breed eiken, waarbij de bladen in elke gewenste kleur kunnen worden behandeld. Het blad wordt vervolgens omlijst met een houten kader wat natuurlijk in verstek om het blad heen wordt verlijmd. De hoogte van de lijst is standaard 6 cm dik, dit is dan ook de bladdikte.

Omdat we je ook bij onze visgraat tafels veel keuze en tafels op maat willen bieden, kan je het visgraatpatroon zelf in verschillende vormen bladen vinden:

• Rechthoekige visgraattafels – stoer, robuust en toch elegante tafel die in ieder huis een eyecatcher vormt.
Ovale visgraattafels – de voordelen van een modern ovaal tafelblad met een trendy en tijdloos visgraatpatroon.
• Ronde visgraattafels – het mooie houten visgraat patroon gecombineerd met de meest knusse vorm tafel.

Industriële onderstellen

Ook onze visgraattafels zijn met diverse industriële onderstellen te combineren. Wil je graag eetkamerstoelen rondom de gehele tafel kunnen zetten, dan zijn misschien de visgraat eettafel Gap of eiken visgraat eettafel XX wel een goede optie voor jou. Bij andere onderstellen, zoals een U-poot, staan de poten meer aan de kopse zijde, waardoor je bij je voeten volledig de ruimte hebt.

Onze visgraat tafels zijn klassiek met een moderne, industriële knipoog. Combineer het eikenhouten blad met een eiken onderstel als je een volledig eiken tafel mooi vind. Daarnaast kan je kiezen voor een stoer metalen of rvs onderstel voor een nog iets modernere look.

Ambachtelijk gemaakt

Wie van industrieel houdt, houdt meestal niet van massaproductie. Onze eikenhouten tafels worden allemaal ambachtelijk vervaardigd in onze eigen werkplaats in Heeze. Van ruwe balken schaven we prachtige tabelbladen en de metalen onderstellen lassen we zelf. Zo ontstaan unieke items die je nergens anders vindt. Onze tafels in het echt zien? Kom eens langs bij een van onze showrooms in Nieuwkoop of Heeze. Bij de showroom in Heeze kijk je zelfs zo de werkplaats in!

 

 
 

Wat is het voordeel van een ovale visgraat eettafel

Deze eettafel heeft een opvallend patroon en is ideaal voor je als je eens iets anders wil. Daarnaast kun je aan een ovale eettafel iedereen aankijken en dat zorgt voor gezelligheid.

 
 

Hoeveel ruimte heb je nodig voor een ovale visgraat eettafel?

We adviseren om minimaal 80 cm te reserveren voor de ruimte tussen de eettafel en de muur.

 
 

Hoe groot moet een ovale visgraat eettafel voor 6 personen zijn?

Reserveer minimaal 70 cm voor een eetkamerstoel zonder armleuning. Voor eetkamerstoelen met armleuningen reserveer je minimaal 80 tot 90 cm.

 
 

Wat is de ideale hoogte van een ovale visgraat eettafel?

De standaardhoogte die wij hanteren is 76 cm. In onze 3D configurator bieden we je de kans om iets van deze hoogte af te wijken.

 
 

Kan ik visgraat meubels in het echt zien?

In onze showrooms vind je een gedeelte van ons aanbod. Hier maak je kennis met alle materialen. Onze experts helpen je graag verder.

Lees meer

Terug naar boven

spinner

Klik/tap voor 360view

Controls
Roteren
Zoom