Meer

Sluiten

Kies jouw stijl eettafel

76

Producten

Gekozen filters N/A

Filters

N/A Producten

Sorteer op

Aanbevolen

2 op een rij

spinner

Veelgestelde vragen over onze tafels en woonstijlen

 
 

Maken jullie tafels op maat?

Dat klopt! Dit doen we in onze eigen wekplaats in het Brabantse Heeze. Deze werkplaats grenst letterlijk aan onze showroom. Geef je wensen aan ons door en we gaan voor je aan de slag! Wil je graag meer weten? Lees dan de veelgestelde vragen over onze werkplaats.

 
 

Wat kost een tafel?

Dit hangt af van de keuzes die je maakt. Denk bijvoorbeeld aan de grootte van het tafelblad en de overige details. Tijdens het samenstellen zie je meteen wat jouw keuzes met de prijs doen.

 
 

Welke woonstijlen zijn er?

Bij Table du Sud hebben we voor voor iedere woonstijl passende tafels. Bekijk onze blogs en ontdek alles over Quiet Luxury, Urban style, Retro Chique, Japandi, Landelijk, Modern, Industrieel, Hotel Chique of Scandinavische woonstijl!

 
 

Welke tafel past er het best binnen welke woonstijl?

Check onze handige blogs over alle woonstijlen om te zien welke tafel het beste bij jouw woonstijl past!

 
 

Hoe kan ik mijn tafel het best onderhouden?

Voor alle materialen hebben we speciale producten waarmee je je tafel altijd in topconditie houdt. Check hiervoor onze onderhoudsmiddelen

 
 

Wat zijn de bezorgkosten van een tafel?

We bezorgen gratis op de begane grond. Wil je graag dat we op een andere verdieping bezorgen of bijvoorbeeld een verhuislift inzetten? Check dan onze pagina over bezorgen.

 
 

Kan ik mijn bestelling later nog aanpassen?

Wij werken zonder voorraad en gaan dus specifiek voor jou aan de slag. Je kunt dus geen aanpassingen meer doen als het maakproces is gestart.

 
 

Kan ik tafels in het echt zien?

Dat kan. In onze showrooms vind je een gedeelte van ons aanbod. Onze experts in Utrecht, Rotterdam, Heeze en Deventer helpen je graag. Je hoeft voor een bezoek geen afspraak te maken.

 
 

Krijg ik garantie op een tafel?

Op alle eettafels van Table du Sud krijg je 12 maanden garantie.

Lees meer

Terug naar boven

spinner

Klik/tap voor 360view

Controls
Roteren
Zoom