We're here for you!

Hulp nodig bij het samenstellen van jouw droommeubel? Bel, mail of maak een afspraak in onze showroom. Neem contact op.

Sluiten

Fenix Elegance

Ontdek onze Fenix elegance tafels op maat | Table du Sud

Met een Fenix Elegance tafel kies je automatisch voor een geweldige mix. Een zacht, maar sterk tafelblad dat makkelijk schoon te houden is met een opvallende twist. De Fenix tafelbladen worden voorzien van een nano-techcoating zodat ze krasbestendig zijn. En uiteraard zijn ze verkrijgbaar in verschillende kleuren. Wat is jouw favoriet? Extreem mat! Het oppervlak is extreem mat en reflecteert niet. De kleur valt daarom nooit weg en vingerafdrukken zijn niet zichtbaar. Fenix tafelbladen We hebben niet alleen het Fenix-tafelblad, maar ook een speciaal voor Fenix toepasbaar frame. Zoals je van ons gewend bent: op maat gemaakt in onze werkplaats.  Klik hier voor meer informatie over alle features van Fenix.

Lees meer

Bekijk producten

Filters

Stel jouw voorkeuren in

Woonstijlen

Alle Woonstijlen

Industrieel

Scandinavisch

Modern

Hotel chique

Landelijk

Reset

Toepassen

Prijs

Alle prijzen

Min
Max

Reset

Toepassen

Reset

Toepassen

Filters

producten

Sorteer op

Aanbevolen

Aanbevolen

Onlangs toegevoegd

Meest verkocht

Prijs laag-hoog

Prijs hoog-laag

2InARow

spinner

Met een Fenix Elegance tafel kies je automatisch voor een geweldige mix. Een zacht, maar sterk tafelblad dat makkelijk schoon te houden is met een opvallende twist. De Fenix tafelbladen worden voorzien van een nano-techcoating zodat ze krasbestendig zijn. En uiteraard zijn ze verkrijgbaar in verschillende kleuren. Wat is jouw favoriet?

Extreem mat!

Het oppervlak is extreem mat en reflecteert niet. De kleur valt daarom nooit weg en vingerafdrukken zijn niet zichtbaar.

Fenix tafelbladen

We hebben niet alleen het Fenix-tafelblad, maar ook een speciaal voor Fenix toepasbaar frame. Zoals je van ons gewend bent: op maat gemaakt in onze werkplaats.

 Klik hier voor meer informatie over alle features van Fenix.

Lees meer

Terug naar boven