Meer

Sluiten

Dít zijn de woontrends van 2023

2023 wordt ongetwijfeld weer een jaar waarin nieuwe trends tevoorschijn komen. Maar wat weten we al over de eerste trends?

En zitten er leuke dingen tussen die je interieur een boost kunnen geven? In deze blog zetten we er een aantal voor je op een rijtje!

blog image 1
blog image 2
blog image 3

Bekijk producten

Scrollen

Woontrends 2023: Organische meubels

De oplettende kijkers is het vast al opgevallen: organische meubels vinden steeds vaker de weg naar de Nederlandse interieurs. Eettafels en salontafels in afwijkende vormen zijn al langer een dingetje en we verwachten dat dit in 2023 niet anders zal zijn. Sterker nog, een organisch meubel kan wel eens dé trend van het jaar worden. Wist je dat we bij Table du Sud ook organische meubels maken? Ontdek onze kiezelvormige eettafels en andere organische eettafels. Wellicht is het echt wat voor jou! Meer weten? Lees dan ook de blog over asymmetrische meubels. Zo weet je in een mum van tijd of het echt je ding is. 


Woontrends 2023: Ronde tafels

Qua vormen zien we dat de klassieke ronde tafel weer eens aan een opmars bezig is. Het voordeel van een ronde tafel is dat iedereen elkaar aan kan kijken, wat enorm bijdraagt aan de sfeer. Daarnaast zijn ronde tafels ook ideaal voor kleine, compacte ruimtes. Neem eens een kijkje bij onze ronde tafels


Woontrends 2023: Back to nature

De drang naar het natuurlijke zien we in feite ook al terugkomen in de hype rondom de organische vormen. Als we kijken naar de kleuren dan zien we dat bruin- en groentinten het momenteel erg goed doen. Bij Table du Sud heb je de mogelijkheid om voor deze kleuren te gaan. Wist je bijvoorbeeld dat je onze eikenhouten eettafels en salontafels in meer dan tien kleuren kunt samenstellen? Tijdens het samenstellen van je meubel ontdek je verschillende bruintinten. Als je op zoek bent naar groen, adviseren we je om eens goed bij de eetkamerstoelen en banken te kijken. Deze zitmeubelen zijn letterlijk in tientallen kleuren te koop. Bij de eetkamerstoelen kies je niet alleen de specifieke kleur, maar ook de stof. Écht maatwerk dus!

Woontrends 2023: Less is more

Rust kun je op meerdere manieren creëren. Een mogelijkheid is het om het aantal accessoires bijvoorbeeld laag te houden en voor een klein palet aan kleuren te kiezen. Als je dit doet kom je al snel in de hoek van minimalisme uit. Denk aan woonkamers zonder tierlantijntjes en andere overbodige elementen die het geheel druk laten ogen. In onze blog over soft minimalisme schonken we al eerder al aandacht aan deze stijl. Tip: op zoek naar meer inspiratie? Hier vind je de woontrends van 2022!


Woontrends 2023: Scandinavisch

Als we kijken naar de verschillende woonstijlen, dan zien we dat Scandinavisch nog steeds een koploper is. Voor het gemak zetten we Japandi er ook meteen bij. Overigens hoef je je niet strak aan de stijl te houden. Laat ze rustig op je inwerken en ontdek je favoriete elementen. Een combinatie van verschillende stijlen kan natuurlijk altijd!

blog description image 1
blog description image 2
blog description image 3

Bekijk producten

Scrollen

Ontdek onze ronde tafels

We hebben ze voor je op een rijtje gezet. 

bartafel_anneclaus1 Clutter1-W TableduSud-organischetafel-10-W Woontrends 2024 notenhouten eettafel | Table du Sud Iroko tuinset - Table du Sud vormen en kleur 2023 groot ronde vormen groot Betonnen Cabo Traditional sentiment - blog - groot big-2 Art-in-return-stukken cover moderne bank donna Kiezelvormige_eiken_header Neva stoel Hoekbank-Jacky Deens-ovale-header Herfst-winter 21 header Blog-header-monochrome Blog-header-interieurtrends Blog-header-tuintafel Blog-header-groenwonen montpellier-bonqui-deep-black-mood95 Elegant chic - 4
spinner

Klik/tap voor 360view

Controls
Roteren
Zoom