Meer

Sluiten

In de spotlights: betonnen eettafel Cabo

Zo nu en dan vinden we het leuk om één van onze eettafels uit te lichten. Dit zijn tafels die wat ons betreft extra bijzonder zijn en wat extra aandacht wel verdienen.

Deze keer is het de beurt aan betonnen eettafel Cabo, een nieuwe parel binnen ons aanbod. In deze blog lees je alles over deze opvallende eettafel.

blog image 1
blog image 2
blog image 3

Bekijk producten

Scrollen

Opvallend design

De meeste tafels van Table du Sud zijn symmetrisch, maar voor de Cabo geldt dat niet. Het gaat niet om een paar kleine details die verrassend zijn, maar eigenlijk om het gehele onderstel. Het onderstel van de Cabo bestaat namelijk uit een relatief brede pilaar en een vierkant dat dwars onder de tafel is gemonteerd om het tafelblad te tillen.

Je kunt dus met recht zeggen dat de Cabo een asymmetrische tafel is. Ben je fan van de wat meer opvallende vormen? Lees dan ook de blog over asymmetrische eettafels en ontdek bijvoorbeeld de kiezelvorm. Woonstijlen

Deze Cabo valt dus erg op, maar past wel degelijk binnen meerdere woonstijlen. De meest voor de hand liggende keus is natuurlijk de industriële woonstijl. De industriële woonstijl matcht enorm goed met beton en met deze Cabo geef je er een artistieke wending aan. Kortom, een win-win!

Ben je benieuwd welke woonstijlen er nog meer zijn en welke kleuren er bijvoorbeeld bij horen? Dan is het goed om te weten dat we alle woonstijlen voor je op een rijtje hebben gezet. Dit zijn de populairste stijlen met daarbij tips om je huiskamer of eetkamer te restylen.

Beton

Bij het oriënteren naar een nieuwe eettafel denk je uiteraard na over het materiaal van je tafelblad. De kans is groot dat je automatisch aan een eikenhouten blad denkt, maar wist je dat we bij Table du Sud ook andere materialen gebruiken voor het vervaardigen van tafels? Denk bijvoorbeeld aan keramiek, marmer en boomstammen. Beton hoort hier dus ook bij. Ben je op zoek naar inspiratie? Neem dan ook eens een kijkje bij de andere betonnen eettafelsMaatwerk uit eigen werkplaats

Bij ons koop je altijd maatwerk. We werken zonder een voorraad en gaan dus echt specifiek voor je aan de slag. Je bent welkom in onze showrooms in Heeze, Utrecht en Deventer om je tafel samen te komen stellen, maar je kunt dit ook online doen. Ons maatwerk uit zich bijvoorbeeld in de maat van je tafelblad. Kies je voor een relatief klein blad van 1.80m, of ga je voor 3 meter? Wat leuk om te weten is, is dat we 4 kleuren beton voor je hebben. Light Grey is de typische betonkleur, terwijl White (iets lichter) en Charcoal (iets donkerder) ook mooie varianten zijn. De meest in het oog springende kleur is Basalt. Dit neigt juist weer meer naar zwart.

blog description image 1
blog description image 2
blog description image 3

Bekijk producten

Scrollen

Check álle betontafels

We hebben ze op een rijtje gezet.

Clutter1-W TableduSud-organischetafel-10-W Woontrends 2024 notenhouten eettafel | Table du Sud Iroko tuinset - Table du Sud vormen en kleur 2023 groot ronde vormen groot Woontrends - Breed - Traditional sentiment - blog - groot big-2 Art-in-return-stukken cover moderne bank donna Kiezelvormige_eiken_header Neva stoel Hoekbank-Jacky Deens-ovale-header Herfst-winter 21 header Blog-header-monochrome Blog-header-interieurtrends Blog-header-tuintafel Blog-header-groenwonen Blog-header-marmer montpellier-bonqui-deep-black-mood95 Elegant chic - 4
spinner

Klik/tap voor 360view

Controls
Roteren
Zoom