Meer

Sluiten

Woontrends 2023: kleuren en vormen

Loop jij graag voorop als het gaat om de laatste trends, of ga je puur op je eigen gevoel af als het aankomt op een nieuw interieur? Het is hoe dan ook leuk om te weten wat er ‘in’ is, en of dat aansluit op jouw persoonlijke smaak.

In deze blog zoomen we voor het jaar 2023 wat dieper in op de kleuren en vormen die het volgens ons goed gaan doen.

blog image 1
blog image 2
blog image 3

Bekijk producten

Scrollen

Beige blijft

Ook dit jaar gaat beige in veel interieurs weer de sfeer bepalen. Beige is en blijft een topper die al langer populair is en daar zien we in 2023 geen verandering in komen. Deze kleur is vooral dominant in veel woonkamers en we verwachten dit jaar hetzelfde. Uiteraard zijn er veel varianten van beige en kun je eindeloos variëren met alle opties. Je kunt ervoor kiezen om beige de basis van je ruimte te laten zijn, maar een aantal subtiele elementen met de kleur beige is natuurlijk ook een optie.


Kies je voor de eerste optie? Neem dan meteen even een kijkje bij onze banken en vloerkleden. Alle banken zijn te koop in veel verschillende kleuren, en dat betekent dat er altijd wel een variant voor je tussen zit die perfect aansluit bij jouw wensen en de rest van het interieur. Tip: op de afbeeldingen van onze banken zie je een indicatie. Alle banken zijn te bestellen in verschillende vormen, kleuren en materialen. Probeer dus te denken in mogelijkheden!


Duurzaam en groen

We gaan met z’n allen steeds bewuster leven. We proberen op inventieve manieren om onze energierekening te verlagen, we kopen meer en meer lokaal en we recyclen erop los. Deze trend, als je dat zo mag noemen, zien we ook terugkomen in onze interieurs. Duurzame materialen zijn steeds populairder en qua kleur denken we dan ook meteen aan groen. 


Groen is bij uitstek een kleur waarmee je veel kanten uit kunt én die veel varianten heeft. Van opvallend lichtgroen tot groen dat bijna naar zwart neigt. Ben je een echte fan van groen en ga je graag op zoek naar een extreem natuurlijk interieur? Denk dan eens aan een groen behang met flinke prints van bomen, bloemen en/of dieren.

Organische vormen

Als we de lijn van het ‘natuurlijke’ doortrekken, komen we uit bij organische vormen. Een organische vorm is een natuurlijke vorm, zoals een waterdruppel. Bij Table du Sud zijn we enorm van onze kiezeltafels. Dit is een vorm voor iedereen die een sprong in het diepe wil maken. Je kiest voor een afwijkende, praktische vorm waarmee je alsnog alle kanten uit kunt. Je bepaalt de details namelijk zelf en wij gaan daarna voor je aan de slag in onze werkplaats in het Brabantse Heeze. 


Wil je graag een gangbare vorm? Overweeg dan om voor een rond tafelblad te kiezen. De ronde vorm is weer ongekend populair en straalt gezelligheid uit. Aan deze tafel kun je iedereen aankijken en dat staat garant voor leuke etentjes en fijne borrelmomenten!


Advies van experts

Bij het kiezen van je interieur komt veel kijken, dat weet je zelf als de beste. Passend advies of een kijkje vanuit een andere invalshoek kan dan enorm helpen. Onze experts staan voor je klaar in de showrooms in Utrecht, Heeze, Rotterdam en Deventer. Hier ontvangen we je met alle plezier en gaan we samen op zoek naar passende meubels. Voor een bezoekje hoef je geen afspraak te maken.

blog description image 1
blog description image 2
blog description image 3

Bekijk producten

Scrollen

Wij planten bomen! 

Dít doen wij aan duurzaamheid

bartafel_anneclaus1 Clutter1-W TableduSud-organischetafel-10-W Woontrends 2024 notenhouten eettafel | Table du Sud Iroko tuinset - Table du Sud ronde vormen groot Woontrends - Breed - Betonnen Cabo Traditional sentiment - blog - groot big-2 Art-in-return-stukken cover moderne bank donna Kiezelvormige_eiken_header Neva stoel Hoekbank-Jacky Deens-ovale-header Herfst-winter 21 header Blog-header-monochrome Blog-header-interieurtrends Blog-header-tuintafel Blog-header-groenwonen montpellier-bonqui-deep-black-mood95 Elegant chic - 4
spinner

Klik/tap voor 360view

Controls
Roteren
Zoom