Meer

Sluiten

Welkom in onze werkplaats

Ontdek wat we iedere dag doen in het Brabantse Heeze

Hoe worden de meubels precies gemaakt? Met welke machines werken jullie? Maken jullie de eettafels echt helemaal zelf? Wat doen jullie om de natuur te sparen? Hoe wordt een onderstel gespoten? Waar komt jullie eikenhout vandaan...? Zijn dit vragen waar je graag het antwoord op wil weten?

Houd dan onze blogs goed in de gaten! In onze Werkplaats & Materiaal blogs gaan we het maakproces en alles wat met materialen en duurzaamheid te maken heeft onder een vergrootglas leggen. In deze eerste blog introduceren we onze werkplaats.

Bekijk producten

Scrollen

Heeze: showroom en werkplaats ineen

Maken jullie de eettafels echt helemaal zelf? Deze vraag krijgen we meerdere keren per week voor onze kiezen. Het antwoord is simpelweg ‘ja’. In Heeze, niet ver van waar de broers Antonissen hun eerste bartafel maakten, is een prachtige showroom neergezet waar je van harte welkom bent om onze eettafels, salontafels en alle andere meubels te komen bekijken.

Wat veel mensen niet weten is dat onze werkplaats grenst aan deze showroom. Inmiddels is er zelfs een tweede hal bijgekomen, zodat onze vaklui genoeg ruimte hebben om de meest uiteenlopende meubels te maken. Dit doen ze met hypermoderne machines in een omgeving die uitnodigt om iedere dag klanten blij te maken met een creatie van Table du Sud.


Maatwerk

Bij Table du Sud mogen we met recht zeggen dat we maatwerk uit eigen werkplaats leveren. Dit uit zich bijvoorbeeld in het ontbreken van een groot magazijn. Dit heeft als voordeel dat we een stuk efficiënter met onze ruimte om kunnen gaan. Het resultaat hiervan is dat we pas echt aan de slag gaan als een klant zijn of haar wensen aan ons heeft doorgegeven. Make to order dus! 

Uiteraard hebben we een wekelijkse aanvoer van materialen, maar dit zijn nooit kant-en-klare tafelbladen die we bij wijze van spreken bij jou thuis alleen maar op een onderstel hoeven te schroeven. Het hout gaat een proces in zodat we aan alle belangrijke details kunnen werken. Dit levert uiteindelijk een prachtig tafelblad op dat voldoet aan de voorkeuren van de klant. Tip: wist je dat je bij ons ook losse tafelbladen kunt kopen?

De kans is groot dat je bij een nieuwe eettafel meteen denkt aan een prachtig tafelblad. Dit is helemaal niet zo gek, het is tenslotte het meest opvallende onderdeel van je nieuwe meubel én het onderdeel waar je iedere dag letterlijk mee in aanraking komt. Toch maakt het onderstel de tafel pas echt af. Wist je dat we die ook zelf maken in onze werkplaats? Zo zijn we in staat om veel verschillende onderstellen en tafelbladen aan elkaar te koppelen, waardoor er tientallen mogelijkheden ontstaan. 


Duurzaamheid

De druk op ons milieu is en blijft een issue en daarom zijn we er trots op dat we binnen Table du Sud verschillende maatregelen nemen om onze afdruk zo klein mogelijk te houden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het zo efficiënt mogelijk plannen van onze bezorgroutes om het dieselverbruik zo laag mogelijk te houden. Daarnaast hebben we geïnvesteerd in zonne-energie en produceren we zoals gezegd lokaal. Een tastbaar onderdeel van onze aanpak zijn de bomen. Voor iedere drie verkochte tafels planten we een boom om de balans in evenwicht te houden. Over al deze maatregelen lees je de komende tijd meer. Voor in de tussentijd: ben je benieuwd hoe we onze tafels maken? This is how it’s made.

Bekijk producten

Scrollen

Bekijk onze eettafels ter inspiratie

Te koop in alle soorten en maten.

tuintafel-keramiek _DSF0130-W _DSF6208-W levering-montage-eikenhouten-eettafel-carree cabo - conair - betonnen - eettafel - groot2 Eikenhout Keramiek2 Fenix blog 5 keramiek Op deze afbeelding is een kar met Table du Sud Choice stoffen te zien bij een bank in de showroom. header-borstelen-groot restaurant-tds-breed Randafwerking - Breed -2 Duurzame beslissing - groot2 fenix x3 header Mango berry - Blog - big2 werkplaats-groot- blog-vochtigheid-6
spinner

Klik/tap voor 360view

Controls
Roteren
Zoom