Meer

Sluiten

Ontvang gratis interieuradvies

Het kiezen van de juiste meubels kán lastig zijn. Onze experts met jarenlange ervaring helpen je graag met het inrichten van je woon- of eetkamer. Plan 2D interieuradviesgesprekken in en realiseer je droom in een mum van tijd.

Tijdelijke banken actie: Ben jij toevallig op zoek naar de perfecte bank? Klik dan hier!

De bank "Storm" en "Poppy" verkrijgbaar in 3 kleuren zijn nu afgeprijsd!

Klik hier om de actie te bekijken

message icon

One, two, tree

Wij houden echt van hout!

Hout is een mooi, recyclebaar en hernieuwbaar materiaal. Het gros van onze meubels wordt van dit mooie materiaal gemaakt. Dit betekent dat we een grote gebruiker van hout zijn en dat brengt ook een verantwoordelijkheid met zich mee.

We spannen ons in om ontbossing tegen te gaan en we kopen alleen hout in bij partijen die de juiste duurzaamheidskenmerken hebben. Deze kenmerken zorgen ervoor dat de bossen over de hele wereld door middel van verantwoord bosbeheer behouden kunnen blijven.

Bekijk producten

Scrollen

Bomen voor iedereen

Ons hout wordt dus duurzaam verkregen, maar we gaan nog een stapje verder. In samenwerking met Trees for All plaatst Table du Sud per drie verkochte tafels een boom terug. Dit gaat volgens een 1-2 systeem, waarbij er één boom wordt geplant in Nederland en één in het buitenland.

Bomen zijn namelijk hét middel tegen klimaatverandering. Op deze manier draagt Table du Sud bij aan een beter klimaat, meer biodiversiteit en betere leefomstandigheden van lokale bevolking in het buitenland.

Nederland & Costa Rica

Costa Rica

Het Carara National Park is één van de natuurgebieden met de hoogste biodiversiteit in Midden-Amerika. Door grootschalige ontbossing zijn veel plant- en diersoorten verdwenen. Trees for All gaat de komende jaren minimaal 105.000 bomen planten om de oorspronkelijke natuur te herstellen.

Nederland

Verspreid over Nederland heeft Trees for all verschillende projecten op de planning staan. Onderdeel daarvan is het vergoenen van de provincie Limburg, waarbij meer dan 190.000 bomen en struiken aangeplant worden over een periode van drie jaar. 

Bekijk producten

Scrollen

Meer over duurzaamheid

Zonne-energie, lokale productie en meer

restaurant-tds-breed Styliste-sfeer keramiek Duurzame beslissing - groot2 Mango berry - Blog - big2 Onze doelen zonne-energie Lokale productie Materialen overview werkplaats
td-loading

Klik/tap voor 360view

Controls
Roteren
Zoom