Meer

Sluiten

Zonne-energie

Onze duurzame energie bron.

De productie van onze meubels kost natuurlijk energie. Ook op dit gebied proberen wij zo duurzaam mogelijk te handelen en dat doen we zo:

In 2019 werden ongeveer 1000 zonnepanelen op het dak van Table du Sud HQ geplaatst! In 2021 werden er nog eens 800 zonnepanelen bij geplaatst op het dak van het tweede pand. 

Bekijk producten

Scrollen

De zon als energiebron

De zonnige zomer bood ons de oplossing voor het verkrijgen van energie. Namelijk zonne-energie! De zon is een schone energiebron die nooit opraakt.
Op het dak van beide panden vind je zonnepanelen. Dit zorgt ervoor dat we de energie die we verbruiken om onze meubels te maken duurzaam op kunnen wekken.

We besparen je de tijd en moeite om paneel voor paneel te tellen hoeveel het er zijn, want wij weten dat natuurlijk precies! In totaal vind je ongeveer 1800 zonnepanelen boven op Table du Sud. We kunnen met zekerheid zeggen dat er geen zonnestraaltje meer onbenut wordt! Zo zijn we in staat om duurzaam eettafels, salontafels en nog veel meer te produceren in onze eigen werkplaats in Heeze!

Bekijk producten

Scrollen

Meer weten?

Lees alles over wat Table du Sud doet op het gebied van duurzaamheid.

restaurant-tds-breed Styliste-sfeer keramiek Duurzame beslissing - groot2 Mango berry - Blog - big2 duurzaamheid 2 Lokale productie Materialen overview werkplaats
spinner

Klik/tap voor 360view

Controls
Roteren
Zoom