Ontvang gratis interieuradvies

Het kiezen van de juiste meubels kán lastig zijn. Onze experts met jarenlange ervaring helpen je graag met het inrichten van je woon- of eetkamer. Plan 2D interieuradviesgesprekken in en realiseer je droom in een mum van tijd.

Meer

Sluiten

Camilla
Marketing

Thuiswerken vanwege corona?

De ideale thuiswerkplek

De een vindt het super fijn, de ander kan er maar niet aan wennen: thuiswerken. Een ding is zeker, we doen het momenteel massaal. 

Genoeg reden dus om uit te zoeken wat de beste manier is om fijn thuis te kunnen werken.

Een goed begin is het halve werk

En dat begin begint bij.. Juist. De tafel. Vind je het fijner om in een aparte kamer een kantoortje te maken voor jezelf? Dan is een speciaal bureau op maat super fijn. Je kunt natuurlijk ook aan de eettafel werken, dan is misschien een update van de eettafel nodig. Inspiratie nodig? Bekijk onze producten voor jouw thuiswerkplek.

Omdat we alle tafels in onze eigen werkplaats in Heeze maken kun je zelf de afwerking en maten bepalen! Super handig dus als je op zoek bent naar een passende bureautafel. Aangezien deze tafel alleen voor jou is, wil je jezelf zo vrij mogelijk kunnen bewegen. Hiervoor zijn poten aan de kopse zijden ideaal. Bij Table du Sud op kantoor werken we allemaal aan eikenhouten tafels met een U-poot 8x4 en dat bevalt super! Maar je kunt natuurlijk ook thuiswerken aan een van onze andere tafels. Heb je iets anders in gedachte? Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee.

Multitasken aan de eettafel

Op een eigen kantoortje kun je jezelf goed concentreren, maar aan de eettafel werken is ook wel net zo gezellig. Dan kun je natuurlijk ook kijken naar een multifunctionele tafel die nu voldoet om aan te werken, maar ook super mooi is als eettafel, knutseltafel en ga zo maar door. Je kunt hierbij kiezen voor een rechthoekige tafel, maar een ovale tafel of ronde tafel behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Lekker zitten

Achter een goed bureau zit je beter. Daarbij is een goede stoel natuurlijk ook heel belangrijk. De meeste mensen zitten toch wel 8 uur per dag in ieder geval op die stoel. Kies een zachte, die jouw rug goed ondersteund. Je vind bij ons stoelen in verschillende stijlen, zo past hij dus ook nog goed bij de rest van je interieur. Daarnaast kun je kiezen  uit een stoel met wieltjes of een draaibare.

Heb je een stoel met een vaste hoogte? Dan is het raadzaam om de hoogte van je bureau vooraf hier goed op af te stemmen. Kun je jouw stoel in hoogte verstellen? Dan kun je later de ideale houding om te werken nog instellen. Op zoek naar meer informatie hierover? Lees dan het blog over de ideale bureauhoogte. 

Bekijk producten

Scrollen

More styles

Lack of creativity? Read our inspiration blogs.

Soft minimalisme Tips voor het aankleden van je hoekbank Asymmetrische tafels Aantal stoelen aan een ovale tafel Tips voor het inrichten van een industriële eetkamer Zo kies je de perfecte maat van je nieuwe tafel Tips voor inrichten landelijke keuken Tafel ontwerpen met 3D builder Eetkamerstoel kopen Tafelvormen Online eetkamerstoel kopen Zo koop je een eettafel online Kerst styling tips 4 ovale vormen Wabi-sabi en Hygge Waarom een ovale tafel Voordelen van een keramisch blad Hoeveel stoelen aan tafel Industriele kasten Welk onderstel past bij mij Kersttafel decoratie volume 1 kersttafel decoratie volume 2 De leukste instagram accounts voor het weekend De leukste paastafels Bureauhoogte Waarom is een boomstamtafel zo speciaal Hoe kan ik mijn rechthoekige woning het beste indelen Welke stijl past het best bij jou: industrieel Wij houden van de kleur zwart Voorbereiding showroombezoek Aantal stoelen aan een ronde tafel