Meer

Sluiten

Thuiswerken?

De ideale thuiswerkplek

Thuiswerken: de een vindt het héérlijk, de ander werkt liever op kantoor. Een ding is zeker, tegenwoordig komt het veel meer voor!

Genoeg reden dus om uit te zoeken wat de beste manier is om fijn thuis te kunnen werken!

Mijn favoriet

Verwijder

Configureer

Mobitec Mood #95 PM06

4.5 / 2 reviews

Mijn favoriet

Verwijder

Configureer

Mijn favoriet

Verwijder

Configureer

Bekijk producten

Scrollen

Een goed begin is het halve werk

En dat begin begint bij... Juist. De tafel. Vind je het fijner om in een aparte kamer een kantoortje te maken voor jezelf? Dan is een speciaal bureau op maat super fijn. Je kunt natuurlijk ook aan de eettafel werken, dan is misschien een update van de eettafel nodig. Inspiratie nodig? Bekijk onze producten voor jouw thuiswerkplek.

Omdat we alle tafels in onze eigen werkplaats in Heeze maken kun je zelf de afwerking en maten bepalen! Super handig dus als je op zoek bent naar een passende bureautafel. Aangezien deze tafel alleen voor jou is, wil je jezelf zo vrij mogelijk kunnen bewegen. Hiervoor zijn poten aan de kopse zijden ideaal. Bij Table du Sud op kantoor werken we allemaal aan eikenhouten tafels met een U-poot 8x4 en dat bevalt super! Maar je kunt natuurlijk ook thuiswerken aan een van onze andere tafels. Heb je iets anders in gedachte? Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee.

Multitasken aan de eettafel

Op een eigen kantoortje kun je jezelf goed concentreren, maar aan de eettafel werken is ook wel net zo gezellig. Dan kun je natuurlijk ook kijken naar een multifunctionele tafel die nu voldoet om aan te werken, maar ook super mooi is als eettafel, knutseltafel en ga zo maar door. Je kunt hierbij kiezen voor een rechthoekige tafel, maar een ovale tafel of ronde tafel behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Lekker zitten

Achter een goed bureau zit je beter. Daarbij is een goede stoel natuurlijk ook heel belangrijk. De meeste mensen zitten toch wel 8 uur per dag in ieder geval op die stoel. Kies een zachte, die jouw rug goed ondersteund. Je vind bij ons stoelen in verschillende stijlen, zo past hij dus ook nog goed bij de rest van je interieur. Daarnaast kun je kiezen  uit een stoel met wieltjes of een draaibare.

Heb je een stoel met een vaste hoogte? Dan is het raadzaam om de hoogte van je bureau vooraf hier goed op af te stemmen. Kun je jouw stoel in hoogte verstellen? Dan kun je later de ideale houding om te werken nog instellen. Op zoek naar meer informatie hierover? Lees dan het blog over de ideale bureauhoogte. 

Mijn favoriet

Verwijder

Configureer

Mobitec Cosy (met arm)

5.0 / 1 reviews

Mijn favoriet

Verwijder

Configureer

Bekijk producten

Scrollen

Alle bureaus op een rijtje

What's your favorite?

Rechthoekige betontafel - header Halve cirkel tabel blog 2 kiezel - Table du Sud japandi woonkamer groot Groot-kleineruimte- landelijke woonkamer blog groot Hotel chique-groot-2 Woonstijl-scandinavisch-desktop Kiezelvormige-salontafels-gabri-moderne-hoekbank-fox Kiezelvormige-eettafel-liv Zwarte-ovale-tafel-groene-mood-eetkamerstoelen Deens-ovale-pomm-jesperhome-misaki-2 Boomstamtafel - felix - le mans -1 plank-nieuw-eiken-uml Deens-ovale-zwarte-tafel-eminent-desktop arizonabeige-fenix-taupe-mood Herfst-winter 21 header Kerst-styling-modern-1 Ovale tafel trenkleuren-2021-herfst-blog-eetkamerstoel-mood-houten-eettafel-kiezelvorm Header-blog-ovaal blog-header-keramiek Blog-header-indus Header-blog-hoeveelstoelen Blog-header-onderstel Blog-header-kerst1 Blog-header-kerst2 Hoeveel-stoelen-aan-een-ronde-tafel-header Ovale eettafel ludovic - main Blog-header-instagram Blog-header-pasen Blog-header-bureauhoogte Blog-header-boomstam Blog-header-rechthoek Blog-header-stijlindustrieel Blog-header-zwart Showroom-deventer
spinner

Klik/tap voor 360view

Controls
Roteren
Zoom