Sluiten

Camilla
Marketing

Kersttafel decoratie volume #1

Zo ziet jouw eettafel er tijdens de feestdagen feestelijk uit

Kerst is dé tijd van het jaar om gezellig door te brengen met familie, vrienden en vooral ook om lekker met zijn allen te gaan tafelen. Als je een tafel bij Table du Sud hebt gekocht ben je natuurlijk al een eind op weg om het de etentjes tot een succes te maken, maar we geven je graag nog ideeën om jouw kersttafel mooi te decoreren.

In deze blog en kersttafel decoratie volume #2 vind je inspiratie voor 5 verschillende tafel decoratie stijlen. 

Bekijk producten

Scrollen

Luxueus het jaar afsluiten

Het jaar afsluiten, dat doen we natuurlijk in stijl. Pak hierbij lekker uit en kies voor een luxe stijl. Combineer hiervoor zwart servies met goudkleurig bestek. Voor de drankjes zetten we een grote whiskey karaf en whiskey glazen op tafel. Vergeet  die mooie champagneglazen niet, cause we love bubbles! Stijl de tafel af met gouden waxinelichtjes, goudkleurige kerstballen en wat dennentakjes. 

Smokey tafel

Alle tafels van Table du Sud zijn super sfeervol, maar met de ovale visgraat eettafel Posa heb je wel echt iets bijzonders in huis. Het visgraat blad bestaat uit eiken planken van 18 cm breed eiken die in elke gewenste kleur kunnen worden behandeld. Kies een donkere kleur zoals black smoke intense en de tafel krijgt een mooie chique uitstraling. Als kers op de taart wordt de tafel omlijst met een zwarte metalen band. Allemaal high-end details die bijdragen aan jouw luxe kersttafel. 

Klassiek en tijdloos

Dé stijl that never goes out of style, de klassieke rood-met-groene kersttafel. Het "goede" bestek wordt op tafel gelegd, de witte loper uitgerold en de kristallen wijnglazen worden ook weer uit de kast gehaald.   Ga even langs de bloemist voor mooie dennentakken en spreid ze over de tafel uit met nog net genoeg ruimte voor de schalen met eten en de fles rode wijn. Kaarsjes aan  en het diner kan beginnen!  Voor de klassieke tafel hebben we gekozen voor een notenhouten tafel. Dit type hout heeft een tijdloos karakter met een beetje extra allure. De warme kleuren van het notenhout combineren prachtig met de rode kerstballen,  maar zullen ook buiten de kerst jouw keuken opfleuren. 

Bekijk producten

Scrollen

More styles

Lack of creativity? Read our inspiration blogs.

4 ovale vormen Wabi-sabi en Hygge Waarom een ovale tafel Voordelen van een keramisch blad Hoeveel stoelen aan tafel Industriele kasten Welk onderstel past bij mij kersttafel decoratie volume 2 De leukste instagram accounts voor het weekend De leukste paastafels Thuiswerkplek Bureauhoogte Waarom is een boomstamtafel zo speciaal Hoe kan ik mijn rechthoekige woning het beste indelen Welke stijl past het best bij jou: industrieel Wij houden van de kleur zwart