Ontvang gratis interieuradvies

Het kiezen van de juiste meubels kán lastig zijn. Onze experts met jarenlange ervaring helpen je graag met het inrichten van je woon- of eetkamer. Plan 2D interieuradviesgesprekken in en realiseer je droom in een mum van tijd.

Meer

Sluiten

Maudi

Sales & Interior stylist

De leukste paastafels

Combineer een mooie tafel met bijpassende decoratie

IHet is bijna Pasen! Helaas door de omstandigheden misschien een minder groot gezelschap dan normaal of uiteten, maar misschien juist daarom zo leuk om even extra je best te doen om het thuis gezellig te maken!

Bekijk producten

Scrollen

Rustig en fleurig

Zoals jouw huis anders is dan die van je zus, zo kunnen paastafels ook van elkaar verschillen. Je past je eettafel aan je keuken en/of eetkamer aan en vervolgens pas je de decoratie ook weer aan op je tafel. 

Wat we dit voorjaar veel zien zijn sobere kleuren. Hier kun je een Scandinavische twist aan geven en het voornamelijk monochroom houden of het net wat opfleuren met een zachte tint zoals mint, lila of roze. Vergeet ook vooral de échte paaskleur, geel, niet!

Eigenlijk kun je deze decoratiestijl combineren met vrijwel ieder type tafel. Een rechthoekig geleefd eiken tafel maakt het geheel wat warmer en met een  8 graden onderstel zoals hieronder behoudt hij zijn moderne look. 

DIY decoratie

Door de huidige maatregelen  zijn we meer thuis dan normaal en hebben we gewoon more time to kill. Super leuk dus om zelf of met de kids do it yourself decoratie te maken. Leuk voorbeeld hiernaast  van de uitgeknipte konijntjes. 

Zwart=wit

Zwart is letterlijk een warme kleur. Deze kleur neemt warmte van licht namelijk op in plaats van dat het de warmte weerkaatst. Wij wisten natuurlijk al lang dat zwart geen kille, maar juist warme sfeer kan toevoegen aan jouw huis. Ook tijdens Pasen kun je met een zwarte tafel super goed uit de voeten. Combineer de eettafel met natuurlijke kleuren, en ook zwarte accessoires voor een luxe look and feel. Leuk om daarbij groene accentjes te geven door middel van planten. Dan proef je echt de lente.  Voorbeeld hieronder is van Therese Knutsen. 

Een ovale tafel is ideaal voor het paasontbijt. Leuk is dat iedereen een beetje richting elkaar zit, waardoor je meteen al meer interactie hebt. Met een ronde tafel is dat al helemaal zo, waarbij iedereen even goed bij al het lekkers kan dat je in het midden van de tafel heb uitgestald.

Fijn Pasen iedereen!

Bekijk producten

Scrollen

More styles

Lack of creativity? Read our inspiration blogs.

Soft minimalisme Tips voor het aankleden van je hoekbank Asymmetrische tafels Aantal stoelen aan een ovale tafel Tips voor het inrichten van een industriële eetkamer Zo kies je de perfecte maat van je nieuwe tafel Tips voor inrichten landelijke keuken Tafel ontwerpen met 3D builder Eetkamerstoel kopen Tafelvormen Online eetkamerstoel kopen Zo koop je een eettafel online Kerst styling tips 4 ovale vormen Wabi-sabi en Hygge Waarom een ovale tafel Voordelen van een keramisch blad Hoeveel stoelen aan tafel Industriele kasten Welk onderstel past bij mij Kersttafel decoratie volume 1 kersttafel decoratie volume 2 De leukste instagram accounts voor het weekend Thuiswerkplek Bureauhoogte Waarom is een boomstamtafel zo speciaal Hoe kan ik mijn rechthoekige woning het beste indelen Welke stijl past het best bij jou: industrieel Wij houden van de kleur zwart Voorbereiding showroombezoek Aantal stoelen aan een ronde tafel