Jamy

0/10 | 0 reviews

Within 10 - 12 weeks delivered

Eetkamerstoel Jamy. Stel je eigen stoel samen van materiaal tot kleur! Het design van deze stoel omarmt vrijwel iedere interieurstijl, dus ook de jouwe…
Material: 1 /6
incl. VAT.
Only € 72.50 down payment!

Product description

Deze stoel kan gestoffeerd worden in meer dan 100 verschillende kleuren en materialen. Momenteel zijn de materialen en kleuren alleen nog te bezichtigen in onze showrooms. De afbeeldingen op de website worden z.s.m. toegevoegd.

Is uren tafelen jouw grootste hobby? Dan is eetkamerstoel Jamy voor jou gemaakt. Het zitcomfort van deze stoelen zorgt ervoor dat je niet meer op wilt staan en maakt het een genot om lekker te mogen zitten in deze stoelen! Kom langs in een van onze showrooms en ervaar het zelf. 

Eigenschappen 

 • Breedte 53 cm
 • Diepte 60 cm
 • Hoogte 81 cm
 • Zithoogte 48 cm
 • Zitdiepte 43 cm

Materialen 

Zoek je een stof of kleur die aansluit bij jouw interieur? Dat is geen probleem, want dit is naar wens aan te passen. Kies de juiste kleur, stof en textuur om jouw eetruimte naar een hoger niveau te tillen… Benieuwd naar alle mogelijkheden? Kom dan eens langs in een van onze showrooms! 

Custom made 

Ben je opzoek naar unieke eetkamerstoelen? Deze eetkamerstoel is verkrijgbaar in de mooiste kleuren en fijnste materialen. Combineer en maak een jouw eigen persoonlijke samenstelling. Heb je specifieke wensen? Geen probleem, want wij maken jouw smaak!  

Materialen en eigenschappen

Carabbia Stof:
70% PES en 30% PAC: De stof heeft is plat geweven met een wat grove structuur.

Ameno Stof:
100% PES: heeft een kortpolige gesloten binding, de stof heeft een zachte 'touch' en is vergelijkbaar met velvet.

Fignano Stof:
90% PES en 10% PAC: deze grofgeweven multi-colour heeft een stoere uitstraling en voelt heerlijk zacht aan.

Brendola Leder:
Afgedekt leder, ook wel gepigmenteerd leder genoemd, is de minst kwetsbare soort uit de nerfleders. Huiden die niet voldoen aan aniline of semi aniline kwaliteit worden voorzien van een verfcoating waarin eventueel nog een nerfcorrectie plaatsvindt. Oneffenheden in de huid verdwijnen waardoor ook het grootste deel van de natuurlijke tekening verloren gaat. Het is uitstekend bestand tegen vlekken en vervuiling en eenvoudig in onderhoud.

Rubano Leder:
Semi aniline leder is vergelijkbaar met vol-aniline leder maar heeft als tegenstelling dat het voorzien is van een dunne beschermlaag. Hierdoor is het beter bestand tegen vlekken en verkleuring. Het heeft nog steeds een groot deel van de natuurlijke tekening van de originele huid.

Belfiore Leder:
Aniline leder ook wel vol aniline genoemd is de opperhuid in zijn meest zuivere vorm. Alle natuurlijke littekens zijn zichtbaar en de behandeling is minimaal, cosmetische correcties op dit type leer zijn niet mogelijk. Voor dit type leder komen dan ook alleen de beste huiden in aanmerking. Het leder wordt gekleurd in een bad en er worden verder geen coatings aangebracht. Dit resulteert is een leersoort met een prachtige natuurlijke uitstraling waarvan geen twee huiden hetzelfde zijn.

For every three tables sold we plant back a tree! Found out what else we do for sustainability.
check No down payment in our showrooms check Showrooms Brabant, Z-Holland and Overijssel check The highest quality for fair prices

Reviews

This product has an average score of:

0/10
View more details Hide details
0 Comments
0 Comments
0 Comments
0 Comments
0 Comments

Write a review

We like happy customers but moreover, would like to here about your experiences! 

0/50
0/10
0/300

Reviews

close

Het artikel is toegevoegd je winkelwagentje

Voor jouw geselecteerde aanbiedingen:

 • product-image

  Textile Care Kit

  Maintenance products

  With the Textile Protection Set you can keep new furniture in tiptop condition and recover (old) stained furniture to a clean, fresh and fully protected condition. The Textile Protection Set can be used on all textiles! Ideal for seating, but also suitable for carpets, curtains, garden cushions, car upholstery, etc.
  € 24.95 P/S

This item already exists in your shopping cart

Do you want to override the current product?
close

Register or login

Welcome! Register or login with one of the options below, or continue as guest.


On account registration, you automatically agree with our Terms and conditions