Table Du Sud

Table du Sud is opgericht door de twee broers Evert en Teun Antonissen. In 2014 maakten we in de garage van onze ouders een bartafeltje voor eigen gebruik. We vonden het design zo leuk dat we het dezelfde avond nog op Marktplaats plaatsten.

De reacties waren zeer positief en al snel kwam van het een het ander. Inmiddels is het Table du Sud-Team gespecialiseerd in eikenhouten tafels met een metalen of eiken onderstel. Naast eettafels vervaardigen we ook bijpassende bankjes en bieden we ook stoelen aan.

Onze collectie bestaat uit unieke items. Doordat we veel bezig zijn met design vindt u naast de standaard modellen ook onderscheidende tafels die u nergens anders vindt. Er vindt regelmatig een update van de collectie plaats.

Tabledusud
Tabledusud

Eigen productie

In onze fabriek in Leende worden alle meubels door ons zelf geproduceerd. Voor u als klant betekent dat een enorm voordeel, omdat u als eindconsument niet te maken heeft met tussenhandel. Ook brengt eigen productie voordelen met zich mee op het gebied van flexibiliteit.

De ruwe balken worden zorgvuldig geschaafd en verlijmd tot een prachtig eiken blad. De metalen of eiken onderstellen worden speciaal naar uw wensen geproduceerd. Onze eigen transportservice zorgt ervoor dat uw tafel zonder beschadigingen bij u thuis geplaatst wordt.

 

bekijk producties

Showrooms

Inmiddels hebben we twee showroom in Nederland; 

Table du Sud Experience, Heeze, (Bij Eindhoven)
De Koolakkers 12, (navigatie; De Geestakkers 16, Heeze)

In de zomer van 2016 zijn we gestart met de bouw van onze nieuwe fabriek met aangrenzende showroom. Deze nieuwbouw biedt ons een nieuwe prachtige showroom van ongeveer 400m2 waar alle onze creaties op een fantastische wijze gepresenteerd worden. Er is een speelhoekje voor de kinderen en een bar waar lekker kopje koffie wordt aangeboden. 

Aangrenzend aan onze showroom bevindt zich het hart van Table du Sud; de fabriek! Hier worden al uw items geproduceerd. Vanuit de showroom kijkt u zo de werkplaats in! Zo kunt u naast het bekijken van de tafels ook een kijkje nemen in de werkplaats. De plek waar doordeweeks onze timmermannen aan uw bestelde items werken!

Dinsdag van 11:00 tot 17:00
Vrijdag van 11:00 tot 17:00
Zaterdag van 11:00 tot 17:00

ELKE EERSTE ZONDAG VD MAAND KOOPZONDAG VAN 12:00U TOT 16:00U

Showroom Nieuwkoop, (Randstad) Industrieweg 3B

Centraal gelegen in het Groene Hart op minder dan 30 minuten van Amsterdam, Rotterdam en Utrecht.

Donderdag van 10:00 tot 15:00
Zaterdag van 10:00 tot 17:00

Team Table du Sud

Teun En Evert Antonissen