Bekend van RTL 4 Woontips RTL 4 logo
Subtotaal € 0.00

Table Du Sud

Table du Sud is opgericht door de broers Evert en Teun Antonissen. "Eind  2014 maakten we in de garage van onze ouders een bartafeltje voor eigen gebruik. Op een gegeven moment verkochten we er vijf in een week via marktplaats." Door de positieve reacties kwam het besef om het geheel serieuzer te gaan aanpakken. Inmiddels bestaat  Table du Sud vijf jaar en blijft het groeien. 

De specialiteit van Table du Sud is en blijft het maken van eikenhouten tafels met een metalen of eiken onderstel. Je kunt naast tafels bij ons ook bankstellen, eetkamerbankjes, stoelen en diverse andere meubels op maat vinden om jouw interieur compleet te maken. Je kan de maat zelf bepalen, maar ook de kleur, het materiaal en zelfs een compleet eigen design.  De kracht van Table du Sud is de enorme inzet en het aanstekelijke enthousiasme van het hele team. Wij zijn trots op een fris, enthousiast, creatief en vakkundig team. Table du Sud blijft zich voortdurend ontwikkelen en we staan dan ook altijd open voor al jouw vragen en ideeën. 

Tabledusud
Tabledusud

Eigen productie

Alle meubels van Table du Sud worden in Heeze gemaakt in de werkplaats van 3000m2. Hier ligt onze passie en kunnen we het beste maatwerk leveren. Vanuit de Table du Sud showroom in Brabant kijk je zo de fabriek in. Voor jou als klant betekent dat een enorm voordeel, omdat je als eindconsument niet te maken hebt met tussenhandel. Zo kunnen we eenvoudig  schakelen en jouw vragen beantwoorden en wensen verwerken tot het gewenste product. 

Table du Sud blijft vernieuwen. Naast dat onze producten handgemaakt zijn, vinden we innovatie en design namelijk ook erg belangrijk. Zo spot je bij ons elke keer weer verrassende producten. 


 

bekijk producties

Showrooms

Inmiddels hebben we twee showrooms in Nederland; 

Table du Sud Experience, Heeze, (Bij Eindhoven)
De Koolakkers 12, (navigatie; De Geestakkers 16, Heeze)

In Heeze vind je onze prachtige showroom van ongeveer 400m2 waar je vrijwel al onze creaties kunt bewonderen en waar je deskundig geadviseerd wordt bij  het samenstellen bij jouw meubel.  Er is een speelhoekje voor de kinderen en een bar waar een lekker kopje koffie kan worden gedronken. 

Aangrenzend aan onze showroom bevindt zich het hart van Table du Sud; de werkplaats.  Zo kan je ook een kijkje nemen in de werkplaats; de plek waar doordeweeks onze timmermannen hard aan het werk zijn om de bestelde meubels te maken. 

Openingstijden:

Dinsdag van 11:00 tot 17:00
Vrijdag van 11:00 tot 17:00
Zaterdag van 11:00 tot 17:00

Vanaf 3 oktober ook elke donderdag geopend van 11.00 tot 17.00. 

Klik hier voor impressie van de showroom!

Showroom Nieuwkoop, (Randstad) Industrieweg 3D (Compleet vernieuwd najaar 2018)

Centraal gelegen in het Groene Hart op minder dan 30 minuten van Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Om een echt goede indruk van een tafel of ander meubel te krijgen moet je hem  eigenlijk wel in het echt zien.  Nu kan dat ook gemakkelijk wanneer je meer in het Noorden of  het Randstad gebied woont en Heeze toch net wat ver rijden is. Ook hier staat een zeer ervaren verkoopteam voor je klaar!

Openingstijden:

Donderdag van 10:00 tot 17:00
Zaterdag van 10:00 tot 17:00

Team Table du Sud

Teun En Evert Antonissen
Showroom Heeze + aangrenzende werkplaats

De Koolakkers 12, 5591RD Heeze (NB)
(navigatie De Geestakkers 12, Heeze)

Geopend op:

Dinsdag, vrijdag en zaterdag:
Van 11:00u tot 17:00u

Vanaf 3 oktober elke donderdag in Heeze extra geopend van 11:00 tot 17:00u.

Contact

[email protected]
Tel: 040 304 6229

Kom eens langs in een van onze showrooms en bekijk de laatste trends en creaties!

Showroom Nieuwkoop

Industrieweg 3B
(onlangs vernieuwd)
2421 LK Nieuwkoop (ZH)

Geopend op:

Donderdag van 10:00 tot 17;00u
Zaterdag van 10:00u tot 17:00u

close

Registreer of login

Welkom! Registreer of login met een van de onderstaande opties, of ga verder als gast.


Bij account registratie, ga je automatisch akkoord met onze Algemene Voorwaarden