Bekend van RTL 4 Woontips RTL 4 logo
Subtotaal € 0.00

Table Du Sud

Table du Sud is opgericht door de twee broers Evert en Teun Antonissen. Eind 2014 maakten we in de garage van onze ouders een bartafeltje voor eigen gebruik. We vonden het design zo leuk dat we het dezelfde avond nog op Marktplaats plaatsten.

De reacties waren zeer positief en al snel kwam van het een het ander. Inmiddels is het Table du Sud-Team gespecialiseerd in eikenhouten tafels met een metalen of eiken onderstel. Naast eettafels vervaardigen we ook bijpassende bankjes en bieden we ook stoelen en banken aan.

Onze collectie bestaat uit unieke items. Doordat we veel bezig zijn met design vindt u naast de standaard modellen ook onderscheidende tafels die u nergens anders vindt. Er vindt regelmatig een update van de collectie plaats.

Tabledusud
Tabledusud

Eigen productie

In onze fabriek in Heeze worden alle meubels door ons zelf geproduceerd in onze nieuwe fabriek van 1500m2. Voor u als klant betekent dat een enorm voordeel, omdat u als eindconsument niet te maken heeft met tussenhandel.

We werken met een hydraulische lijmpersenstelling van 35! meter zodat we er zeker van zijn dat de bladen goed verlijmd worden. Ook de vervaardiging van de metalen onderstellen is in eigen beheer. Zo kunnen we de wensen van de klanten in de showroom eenvoudig en snel vertalen naar de werkplaats. 

Elk moment van het jaar hebben we minimaal 100m3 gedroogd ruw eikenhout op voorraad. De ruwe balken worden zorgvuldig geschaafd en verlijmd tot een prachtig eiken blad.  Onze eigen jongens van logistiek zorgen ervoor dat uw tafel zonder beschadigingen bij u thuis geplaatst wordt. De tafel wordt netjes binnen bij u in elkaar gezet. 
 

bekijk producties

Showrooms

Inmiddels hebben we twee showroom in Nederland; 

Table du Sud Experience, Heeze, (Bij Eindhoven)
De Koolakkers 12, (navigatie; De Geestakkers 16, Heeze)

In de zomer van 2016 zijn we gestart met de bouw van onze nieuwe fabriek met aangrenzende showroom. Deze nieuwbouw biedt ons een nieuwe prachtige showroom van ongeveer 400m2 waar alle onze creaties op een fantastische wijze gepresenteerd worden. Er is een speelhoekje voor de kinderen en een bar waar lekker kopje koffie wordt aangeboden. 

Aangrenzend aan onze showroom bevindt zich het hart van Table du Sud; de fabriek! Hier worden al uw items geproduceerd. Vanuit de showroom kijkt u zo de werkplaats in! Zo kunt u naast het bekijken van de tafels ook een kijkje nemen in de werkplaats. De plek waar doordeweeks onze timmermannen aan uw bestelde items werken!

Dinsdag van 11:00 tot 17:00
Vrijdag van 11:00 tot 17:00
Zaterdag van 11:00 tot 17:00

Klik hier voor impressie van de showroom!

Showroom Nieuwkoop, (Randstad) Industrieweg 3D (Compleet vernieuwd najaar 2018)

Centraal gelegen in het Groene Hart op minder dan 30 minuten van Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. We merken dat veel klanten een goede indruk krijgen op de website maar toch graag even in het echt de tafel willen zien of voelen. Met een zeer ruime tweede showroom in Zuid-Holland is de reistijd voor veel van onze klanten aanzienlijk verminderd. 

Donderdag van 10:00 tot 17:00
Zaterdag van 10:00 tot 17:00

Team Table du Sud

Teun En Evert Antonissen
Showroom Heeze + aangrenzende werkplaats

De Koolakkers 12, 5591RD Heeze (NB)
(navigatie De Geestakkers 12, Heeze)

Geopend op:

Dinsdag, vrijdag en zaterdag:
Van 11:00u tot 17:00u

Contact

[email protected]
Tel: 040 304 6229

Kom eens langs in een van onze showrooms en bekijk de laatste trends en creaties!

Showroom Nieuwkoop

Industrieweg 3B
(onlangs vernieuwd)
2421 LK Nieuwkoop (ZH)

Geopend op:

Donderdag van 10:00 tot 17;00u
Zaterdag van 10:00u tot 17:00u

close

Registreer of login

Welkom! Registreer of login met een van de onderstaande opties, of ga verder als gast.


Bij account registratie, ga je automatisch akkoord met onze Algemene Voorwaarden