Meer

Sluiten

Hotel chique

Precies de goede hoeveelheid luxe.

Luxe en rijke materialen, de naam doet het al vermoeden. De hotel chique stijl wordt gekenmerkt door het gebruik van zachte stoffen zoals fluweel - ook wel bekend als velvet - in combinatie met messing, marmer, maar ook luxe hout bewerkingen. 

En decoratie mag! Elegante vazen, lampen en andere kunstwerken zijn meer dan welkom. Dit alles kan met rustige kleuren of juist door een royaal kleurgebruik met een vleugje glamour.

Mijn favoriet

Verwijder

Configureer

Bette

5.0 / 2 reviews

Mijn favoriet

Verwijder

Configureer

Barkruk Romee

5.0 / 1 reviews

Mijn favoriet

Verwijder

Configureer

Mijn favoriet

Verwijder

Configureer

Bekijk producten

Scrollen

Materialen & kleuren

Laat jouw hotel chique interieur aanvoelen als jouw eigen paleis door een mix te maken van klassieke en moderne elementen. 

Combineer diepe kleuren met meer glanzende materialen voor een mooi contrast. Marmer, zowel in wit als zwart, is een prachtige tegenhanger op het warme fluweel. Denk ook aan glanzende accessoires als spiegels, vazen en royale lampen om het geheel compleet te maken. Materialen als messing en goud zijn in deze stijl een uitstekende toevoeging voor jouw hotel chique keuken of woonkamer. Kies voor jouw hotel chique eettafel voor natuurlijk eikenhout met een royale afwerking zoals een facetrand, boomstamlook of een visgraatpatroon! Dat laatste, visgraat is trouwens ook een patroon dat we veel zien terugkomen bij deze stijl.

De diepe kleuren die bij de hotel chique stijl horen zoals donkerblauw, donkergroen en bordeauxrood geven warmte aan deze interieurstijl. Ze staan voor succes, (zelf)vertrouwen en balans. Een krachtig geheel. 

Styling

Luxe, dat is het gevoel dat je krijgt van de hotel chique stijl. De meubels zijn veelal iets zwaarder dan normaal en je ziet meer ronde vormen. De een zal kiezen voor meer klassieke meubels waarbij ook meer decoratieve elementen worden toegevoegd, de ander meer modern waarbij het geheel iets rustiger zal zijn. Velours is een stof die niet mag ontbreken en diepe kleuren geven je interieur echt een vorstelijke touch.

Goede en voldoende opbergruimte is in ieder interieur belangrijk, zo ook bij deze hotel chique stijl. Decoratief sure, maar een rommelig gevoel moet voorkomen worden. Je wilt een gevoel van rust creëren naast de opvallende elementen die deze stijl maken. Bij de tv-meubels kun je kiezen voor nieuw eiken of zelfs foutvrij eiken voor een verfijnde look. Kies voor een tv-meubel met ultra matte lak, of ga voor deep black om goed te combineren met de andere gekozen materialen.  

Voel jij je helemaal thuis bij hotel chique? Neem dan snel een kijkje bij onze hotel chique meubels! 

Bank Donna

5.0 / 2 reviews

Mijn favoriet

Verwijder

Configureer

C-Sharp

5.0 / 2 reviews

Mijn favoriet

Verwijder

Configureer

Bank Camiel

5.0 / 5 reviews

Mijn favoriet

Verwijder

Configureer

Bekijk producten

Scrollen

Meer inspiratie

Even geen creativiteit? Lees onze inspiratie blogs

japandi header Scandinavisch-interieur-woonkamer-main Industrieel header modern-fenix landelijk - header Woonstijl - Retro chic woonstijl-urban-horizontaal woonstijl-quiet-luxury-groot
spinner

Klik/tap voor 360view

Controls
Roteren
Zoom