Meer

Sluiten

Kies voor een hotel chique woonkamer en meer

Creëer Luxe in je Eigen Woonkamer en Omgeving

Een hotel chique interieur is wat ons betreft een echte winnaar als je eens iets totaal anders wil. Ben je van plan om je woonkamer of keuken te gaan restylen, of staat er een verhuizing op de planning? Dan is het leuk om over een totaal nieuwe woonstijl na te denken. Een hotel chique woonkamer met alles erop en eraan laat je op en top genieten van je woning.

Ben je benieuwd naar deze woonstijl en de mogelijkheden die je hebt als je graag hotel chique-elementen in je woning wil verwerken? Dan ben je op de juiste pagina aanbeland! We vertellen je graag alles over hotel chique.

Mijn favoriet

Verwijder

Configureer

Bette

5.0 / 2 reviews

Mijn favoriet

Verwijder

Configureer

Barkruk Romee

5.0 / 1 reviews

Mijn favoriet

Verwijder

Configureer

Mijn favoriet

Verwijder

Configureer

Wat is hotel chique?

Voordat we dieper inzoomen op de verschillende meubels en keuzes die je kunt maken, is het wel zo fijn als we even met je delen wat hotel chique precies is. Wellicht laat deze woonstijl al een belletje bij je rinkelen of weet je al precies wat de stijl inhoudt, maar voor de mensen die dat niet weten volgt hier een korte uitleg.

Als je puur naar de naam kijkt zou je verwachten dat we hier te maken hebben met een luxe woonstijl, vandaar de naam hotel chique. En dat klopt! Deze woonstijl ademt namelijk klasse, mede omdat er gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige materialen. Qua drukte zit deze woonstijl aan de rustige kant. Daarmee willen we zeggen dat er niet overdreven veel accessoires zijn en dat er gebruik wordt gemaakt van een paar kleuren in plaats van de hele regenboog. Hotel chique onder minimalisme scharen gaat wat ver, maar dat het een rustige woonstijl is staat buiten kijf!

Hotel chique materialen

Binnen een hotel chique woonkamer vind je veel verschillende meubels die je naar wens samen kunt stellen zodat ze samen een hotel chique setting vormen. Zoals je hierboven hebt kunnen lezen zijn we op zoek naar een luxe uitstraling. Wat ons betreft zijn marmer en keramiek echte voltreffers als het gaat om materialen die passen bij deze woonstijl. Keramiek is qua gebruiksvriendelijkheid een stuk interessanter dan marmer als we eerlijk zijn. Dit materiaal heeft dezelfde uitstraling als marmer, maar kan beter tegen bedreigingen van buitenaf zoals warmte en kou. Daarnaast is keramiek minder kwetsbaar in het algemeen en makkelijk schoon te houden. We begrijpen het als je voor écht marmer wil gaan om de kers op de taart in je hotel chique woonkamer te zetten. Het is dan goed om te weten dat we zowel keramische als marmeren salontafels verkopen die je naar wens kunt samenstellen.


Wanneer we naar de zitmeubels kijken, komen we al snel uit bij velvet. Deze stof is uitermate geschikt om de show te stelen binnen je hotel chique woonkamer en straalt 100% klasse uit. Onze banken kun je in de meest uiteenlopende stoffen laten bekleden en velvet, ook wel fluweel genoemd, is dan ook een optie. Ben je geen fan van velvet, maar wil je wel een hotel chique interieur? Speel dan slim met de kleur van je nieuwe zitmeubels.

Bank Donna

5.0 / 2 reviews

Mijn favoriet

Verwijder

Configureer

C-Sharp

5.0 / 2 reviews

Mijn favoriet

Verwijder

Configureer

Bank Camiel

5.0 / 5 reviews

Mijn favoriet

Verwijder

Configureer

Hotel chique kleuren

De meest luxe kleur die er is, is natuurlijk goud. Goud leent zich perfect voor accessoires, maar kan ook bij de meubels ingezet worden. Wist je dat je bij Table du Sud eettafels samen kunt stellen met een gouden onderstel? Dit is een prachtige manier om goud terug te laten komen in je hotel chique keuken. Andere kleuren die het traditioneel goed doen binnen hotel chique zijn donkergroen en bordeauxrood. Donkergroen kun je slim terug laten komen door een paar planten in je interieur te plaatsen. Overigens kun je er altijd voor kiezen om ook andere kleuren terug te laten komen. Tip: een passend vloerkleed vormt de basis van je woonkamer en ook die vind je bij ons. Laat de kleur goed matchen met de rest om de balans tot in perfectie na te streven.

Hotel chique meubels

Een bankstel en salontafel zijn natuurlijk de usual suspects als het gaat om de inrichting van je woonkamer. Dit zijn de meest in het oog springende meubels en dan is het niet raar dat je hier op focust als je een hotel chique setting gaat creëren. Hotel chique is bij uitstek wel een woonstijl die het van de accessoires en wat kleinere meubels moet hebben om het helemaal af te maken. 


Wat dacht je bijvoorbeeld van een leuk bijzettafeltje of een sidetable om je woonkamer een boost te geven. Je vindt bij ons overigens ook TV meubels, lampen en wandplanken waar je je passende wanddecoratie mooi op kunt zetten. Laat je inspireren door alle mogelijkheden en creëer een hotel chique setting die je keer op keer verblijdt.

Hotel chique woonwinkel: Table du Sud!

Meubels samenstellen kan uiteraard online, maar we snappen het heel goed als je liever met een echte expert samen wil bekijken wat de opties zijn. Je bent hiervoor van harte welkom in onze woonwinkels. Bevind je je nog in de oriënterende fase? Dan is een bezoekje aan woonwinkel Utrecht of woonwinkel Rotterdam echt het overwegen waard. Dit zijn onze grootste showrooms en hier vind je alles voor je woon- en eetkamer. Daarnaast vind je ons ook in Heeze, niet ver van de plek waar ooit het eerste Table du Sud-meubel is gemaakt. Leuk om te weten: de woonwinkel in Heeze grenst letterlijk aan de werkplaats. Tijdens je rondje door de showroom zie je in de achtergrond onze vaklui die met allerlei meubels bezig zijn. Tot slot vind je ons ook in Deventer. Tip: is de Hotel chique stijl net niet je ding? Dan is het goed om te weten dat onze meubels ook binnen andere woonstijlen goed uit de verf komen. Laat je inspireren door de populairste woonstijlen van het moment: modern, Scandinavisch, japandi, industrieel en landelijk.

 

Zelf je hotel chique meubel in 3D samenstellen? 

Dan ben je bij Table du Sud aan het juiste adres, klik op onderstaande knop en stel zelf je droomtafel samen.

 

blog image 1
blog image 2
blog image 3

More styles

Discover which style suits you best? Check out all interior styles here!

japandi header Scandinavisch-interieur-woonkamer-main Industrieel header modern-fenix landelijk - header Woonstijl - Retro chic woonstijl-urban-horizontaal woonstijl-quiet-luxury-groot
spinner

Klik/tap voor 360view

Controls
Roteren
Zoom