Sluiten

profile image

Cia

Content specialist

Black smoke intense

Een donkerbruine eettafel met een gerookte look.

Black smoke intense, een warme bruinte kleur die heel dicht tegen het zwart aanzit. Dit maakt het een stijlvolle toch warme kleur voor jouw eettafel op maat.Daarnaas is de kleur bruin weer helemaal terug van weggeweest...

Is bruin het nieuwe zwart? Als je het ons vraagt: ja! Bruin is stijlvol, sfeervol en heel gemakkelijk te combineren. Dé perfecte kleur als je het zo op een rijtje zet. Daarnaast is het een kleur die in vele variaties komt. Dus is black smoke intense net iets té intens voor je? Check dan onze andere bruine kleuren!

Bruin in je interieur

Bruin is een natuurlijke kleur en roept hierdoor over het algemeen positieve gevoelens en sferen op. Het is een heuse sfeer makende en verwarmende kleur voor in huis. Daarnaast is bruin perfect te combineren met een beige of zandkleur. Dit komt omdat deze kleuren ook familie zijn van de kleur bruin.

Ton-sur-ton

Ton sur ton, een chique benaming voor een een uiterst chic interieur! Het is een Franse benaming van het mixen en matchen van dezelfde kleurtinten middels diverse materialen. Met als eindresultaat: een rustgevend en stijlvol interieur!

Het leuke is, dat deze manier van combineren eigenlijk is toe te passen met iedere kleur. Maar de kleur bruin is hier wel uitermate geschikt voor. Waarom? Het is een warme, maar ook zeer diverse kleur. Je kunt er eigelijk alle kanten mee op!

Meer kleuren ontdekken?

Kleurenstress? Nier voor lang!

Deep black Black smoke light Ultra matte lak Silk white