Meer

Sluiten

Black smoke intense

Een donkerbruine eettafel met een gerookte look.

Black smoke intense, een warme bruine kleur die heel dicht tegen het zwart aanzit. Dit maakt het een stijlvolle en warme kleur voor jouw eettafel op maat. Daarnaast is de kleur bruin weer helemaal terug van weggeweest...

Is bruin het nieuwe zwart? Als je het ons vraagt: ja! Bruin is stijlvol, sfeervol en heel gemakkelijk te combineren. Dé perfecte kleur als je het zo op een rijtje zet. Daarnaast is het een kleur die in vele variaties komt. Dus is black smoke intense net iets té intens voor je? Check dan onze andere bruine kleuren!

blog image 1
blog image 2
blog image 3

Mijn favoriet

Verwijder

Configureer

Bekijk producten

Scrollen

Bruin in je interieur

Bruin is een natuurlijke kleur en roept hierdoor over het algemeen positieve gevoelens en sferen op. Het is een heuse sfeer makende en verwarmende kleur voor in huis. Daarnaast is bruin perfect te combineren met beige of een zandkleur. Dit komt omdat deze kleuren ook familie zijn van de kleur bruin.

Ton-sur-ton

Ton-sur-ton, een chique benaming voor een een uiterst chic interieur! Het is een Franse benaming voor het mixen en matchen van dezelfde kleurtinten middels diverse materialen. Met als eindresultaat: een rustgevend en stijlvol interieur!

Het leuke is, dat deze manier van combineren toe te passen is met iedere kleur. Maar de kleur bruin is hier wel uitermate geschikt voor. Waarom? Het is een warme, maar ook zeer diverse kleur. Je kunt er eigenlijk alle kanten mee op!

blog description image 1
blog description image 2
blog description image 3

Mijn favoriet

Verwijder

Configureer

Mijn favoriet

Verwijder

Configureer

Mijn favoriet

Verwijder

Configureer

Mijn favoriet

Verwijder

Configureer

Bekijk producten

Scrollen

Meer kleuren ontdekken?

Kleurenstress? Nier voor lang!

Houtkleur - Deep black Houtkleur - Black smoke light Houtkleur - Ultra matte lak Houtkleur - Silk white Houtkleur - Winter Houtkleur - Terracotta Houtkleur - Pebblestone walnut Houtkleur - Mud Houtkleur - Maronne
spinner

Klik/tap voor 360view

Controls
Roteren
Zoom