Meer

Sluiten

Ontvang gratis interieuradvies

Het kiezen van de juiste meubels kán lastig zijn. Onze experts met jarenlange ervaring helpen je graag met het inrichten van je woon- of eetkamer. Plan 2D interieuradviesgesprekken in en realiseer je droom in een mum van tijd.

message icon

Uitschuifbare tafels

N/A

Producten

Gekozen filters N/A

Filters

N/A Producten

Sorteer op

Aanbevolen

2 op een rij

spinner
spinner

Onze uitschuifbare tafels bieden je een mix waar je bijna geen ‘nee’ tegen kunt zeggen. Lekker praktisch, een mooi design én de mogelijkheid om zelf alle details te bepalen. Ben je van plan om een uitschuifbare tafel te kopen? Kies dan voor maatwerk van Table du Sud! Op deze pagina hebben we alle informatie voor je verzameld.

 

Soorten uitschuifbare tafels


Bij Table du Sud zijn we fan van uitschuiftafels. Waarom? De vrijheid die deze tafels je bieden zonder dat het design wordt aangetast is geweldig. Heb je vaak vrienden over de vloer of geniet je ervan om in het weekend met z’n allen aan tafel een spelletje te doen en te borrelen? Dan biedt de uitklapbare tafel uitkomst. Zo kom je nooit plek tekort!

 

We hebben twee soorten uitschuifbare tafels voor je in petto. Je ziet ze hierboven afgebeeld. Deze uitschuifbare eettafels zijn dé oplossing als je efficiënt met je ruimte om wil gaan, maar wel de mogelijkheid wil hebben om op bepaalde momenten uit te kunnen pakken met een lange tafel.

 

Match ‘m met jouw stijl

 

De hierboven afgebeelde uitklapbare tafels geven een mooie indicatie van wat er mogelijk is, maar het is goed om te weten dat je zelf nog accenten kunt leggen. Denk hierbij aan het materiaal en de kleur. Zo heb je de mogelijkheid om bijvoorbeeld voor eiken of notenhout te kiezen.

 

Ga je je eetkamer helemaal opnieuw inrichten of gaat deze nieuwe uitschuifbare eettafel deel uitmaken van je huidige interieur? Match deze nieuwe tafel hoe dan ook mooi met de rest van het interieur. Ben je op zoek naar inspiratie? Bekijk dan de verschillende woonstijlen en laat je verrassen door leuke combinaties van kleuren en meubels. 

 

Afmeting

 

De afmeting van je tafel is natuurlijk erg belangrijk. Zeker in het geval van een uitschuifbare tafel is dat iets waar je twee keer over na moet denken. Zoals wat de afmeting van je ‘basistafel’ wordt en of de verlengde tafel nog wel goed binnen je interieur past.

 

Goed om te weten is dat we een aantal maten voor je hebben die de basis van je tafel vormen. Daarnaast heb je dus de mogelijkheid om de tafel met een meter te verlengen om extra zitplaatsen te creëren. Zit je vaak thuis vaak met 4 mensen aan tafel, maar komt het ook geregeld voor dat je met 8 personen zit te borrelen? Dan is het slim om deze twee aantallen als basis van je zoektocht te gebruiken. 

 

Het kan lastig zijn om knopen door te hakken als het aankomt op de afmeting van je nieuwe tafel, maar daar helpen we je graag bij. Lees onze blog over het aantal mensen aan tafel. Wellicht helpt het je om de juiste keuze te maken. Extra tip: bekijk onze eetkamerstoelen en kies voor een compleet nieuwe set. De breedte van de stoelen bepalen voor een groot gedeelte hoeveel mensen er aan je nieuwe uitschuifbare tafel kunnen zitten.

 

Voordelen van een uitschuifbare eettafel

 

Als je je gaat oriënteren op een nieuwe eettafel denk je misschien niet meteen aan een uitschuifbare tafel. Toch heeft deze tafel veel voordelen in z’n mars. Als je niet overdreven veel ruimte hebt is een middelgrote eettafel waarschijnlijk groot genoeg voor je. Toch zijn er vast veel momenten waarop je denkt: ‘had ik toch maar een iets grotere tafel gekocht’. 

 

Om dat te voorkomen is een uitschuifbare tafel ideaal. Het grootste voordeel is natuurlijk dat je je tafel uit kunt klappen om extra ruimte te creëren. Daarnaast kan een uitschuifbare tafel ook echt future-proof zijn. Ben je nu nog met 2, maar sluit je niet uit dat er in de nabije toekomst kinderen bij komen? Dan is een uitschuifbare tafel een mooie uitkomst. De tafel groeit gewoon met je mee en daarom hoef je tussendoor geen nieuwe tafel te kopen.

 

Tot slot heb je net als bij onze andere tafels de vrijheid om zelf de accenten te leggen. Kies je favoriete materiaal en kleur en match de tafel met de rest van je interieur. 

 

Veelgestelde vragen over onze uitschuifbare tafels

 
 

Wat zijn de maten van de uitschuifbare tafels die jullie verkopen?

Bij de lengte kun je kiezen uit verschillende maten. Het uitklapbare gedeelte is 1 meter lang.

 
 

Wat zijn de bezorgkosten van uitschuifbare tafels?

Op onze pagina over bezorgen hebben we alle informatie voor je verzameld. Bij een orderwaarde boven de €250,- leveren we gratis op de begane grond.

 
 

Moet ik een aanbetaling doen?

Voor onze tafels vragen we een aanbetaling van 10%. Mocht je voor een tafel van marmer gaan, dan is de aanbetaling 30%. Op onze betalen pagina vind je meer informatie.

 
 

Hoe kan ik mijn uitschuifbare tafel het best onderhouden?

Lees hier meer over onderhoud. Goed om te weten: we verkopen ook onderhoudsmiddelen om je tafel in perfecte conditie te houden.

Lees meer

Terug naar boven