Sluiten

Onze favorieten

Favorieten

Onze oogappeltjes Ondanks dat we alle meubels met evenveel plezier in onze werkplaats maken, hebben ook wij zo onze favorietjes. Onze specialiteit is natuurlijk de houten tafel met stalen onderstel, dus die mag natuurlijk niet ontbreken. Daarnaast kun je bij jouw eetkamer compleet maken met eetkamerstoelen en eetkamerbanken, waarbij wij sommige toch wel écht heel speciaal vinden. Ook de andere meubels mogen eigenlijk niet ontbreken in een interieur.  En wist je dat we enkele bestsellers voor je hebben verzameld in onze Fast Lane? Dit zijn toppers met een extra snelle levering. Ontdek de meubels en haal ze binnen 5 werkdagen.  Kijk je mee?

Lees meer

Bekijk producten

Filters

Stel jouw voorkeuren in

Prijs

Alle prijzen

Min
Max

Reset

Toepassen

Reset

Toepassen

Filters

producten

Sorteer op

Aanbevolen

Aanbevolen

Onlangs toegevoegd

Meest verkocht

Prijs laag-hoog

Prijs hoog-laag

2InARow

spinner

Onze oogappeltjes

Ondanks dat we alle meubels met evenveel plezier in onze werkplaats maken, hebben ook wij zo onze favorietjes.

Onze specialiteit is natuurlijk de houten tafel met stalen onderstel, dus die mag natuurlijk niet ontbreken. Daarnaast kun je bij jouw eetkamer compleet maken met eetkamerstoelen en eetkamerbanken, waarbij wij sommige toch wel écht heel speciaal vinden. Ook de andere meubels mogen eigenlijk niet ontbreken in een interieur. 

En wist je dat we enkele bestsellers voor je hebben verzameld in onze Fast Lane? Dit zijn toppers met een extra snelle levering. Ontdek de meubels en haal ze binnen 5 werkdagen. 

Kijk je mee?

Lees meer

Terug naar boven