Meer

Sluiten

Table du Theo-Bert

What we wear. Where we work

Een werkplek op maat, dat wil toch iedereen? Je wordt er niet alleen blij van, maar ook productiever én creatiever. In dit geval begint het creatieve proces al bij het ontwerpen van die werkplek op maat! In samenwerking met Theo-Bert Pot hebben wij twee maatwerk tafels gemaakt voor zijn office-studio.

Rechthoekige eettafel Bonqui werd de gelukkige. Met hier en daar wat persoonlijke touches, staan er nu twee unieke exemplaren te schitteren. Wij maken dus niet alleen eettafels op maat, maar ook bureau's op maat. Zo creëer je zelf jouw droom home-office.

blog image 1
profile image

Theo-Bert

Interieur stylist

"In onze office-studio hebben we twee te gekke massief eiken tafels staan waar ik ontzettend blij van word. Tevens kan ik ook eenvoudig veranderen qua opstelling van de tafels, omdat het twee smallere tafels zijn."

Table du ...

Geen inspiratie? Bekijk hier de mooiste combinaties.

Mariska Oldenburg Huisje op het plein odyvet Barts boekje-1 Halve-cirkel-visgraat-elegance-ludovic-bykaar-3 MichielBosman-carree-1 Marmeren-Halve-cirkel-lachaud-interieur-van-mies-3 Kiezelvormige-eettafel-ozu-modedamour-2 Rechthoekige suar boomstamtafel - louise - sfeer - chelsey weimar-2 Ovale-eiken-xx-10x2 Kiezelvormige-eettafel-zelfspodcast Frederique-brons-ovale-marmeren-pomm (2) Cover - Elisemilou anke de jong - interior talk - groot -
spinner

Klik/tap voor 360view

Controls
Roteren
Zoom