Meer

Sluiten

Table du Michiel

What we wear. Where we sit

Wat er nog ontbrak in ons heerlijke huis, na twee jaar verbouwen, was een mooie eettafel. De collectie van Table du Sud sprak ons onwijs aan en we waren meteen super enthousiast over de  ontwerpen en materialen. Écht iets voor bij ons thuis. 

We hebben uiteindelijk gekozen voor een rechthoekige eikenhouten eettafel, omdat we dit het mooiste vonden in de ruimte. De lichte eiken kleur sluit naadloos aan op de rest van het interieur. 

blog image 1
profile image

Michiel Bosman

Fotograaf

Het bestelproces bij Table du Sud is gewoon vanaf het begin al leuk. Kiezen tussen de talloze opties en ontwerpen, om vervolgens met smart te wachten op je droomtafel. Daar issie dan, het moment van de waarheid, de levering verliep vlekkeloos. Nu is het tijd om dan echt te genieten van onze tafel!

More styles

Lack of creativity? Read our inspiration blogs.

Theo-Bert Mariska Oldenburg Huisje op het plein odyvet Barts boekje-1 Halve-cirkel-visgraat-elegance-ludovic-bykaar-3 Marmeren-Halve-cirkel-lachaud-interieur-van-mies-3 Kiezelvormige-eettafel-ozu-modedamour-2 Rechthoekige suar boomstamtafel - louise - sfeer - chelsey weimar-2 Ovale-eiken-xx-10x2 Kiezelvormige-eettafel-zelfspodcast Frederique-brons-ovale-marmeren-pomm (2) Cover - Elisemilou anke de jong - interior talk - groot -
spinner

Klik/tap voor 360view

Controls
Roteren
Zoom