Meer

Sluiten

Ontvang gratis interieuradvies

Het kiezen van de juiste meubels kán lastig zijn. Onze experts met jarenlange ervaring helpen je graag met het inrichten van je woon- of eetkamer. Plan 2D interieuradviesgesprekken in en realiseer je droom in een mum van tijd.

Tijdelijke banken actie: Ben jij toevallig op zoek naar de perfecte bank? Klik dan hier!

De bank "Storm" en "Poppy" verkrijgbaar in 3 kleuren zijn nu afgeprijsd!

Klik hier om de actie te bekijken

message icon

Table du Bart

What we wear. Where we sit

Een tafel op maat, maar dan wel graag zonder máánden wachttijd (we haten maanden wachttijd) of torenhoge rekeningen (we haten torenhoge rekeningen). Klinkt eenvoudig maar iedereen die voor hetzelfde probleem heeft gestaan, of staat, weet dat het allerminst simpel is.

Op naar Table du Sud dus, want daar kan het wel. Daar maken ze tafels die verrassend zijn, naar wens op maat, en toch altijd met hetzelfde herkenbare handschrift. Dat is een handschrift dat industrieel is, maar óók warm.

blog image 1
profile image

Barts Boekje

"Bepaal het onderstel, tafelblad, kleur en materiaal. Kind kan de was doen. Vervolgens maak je een afspraak over de levering en de meer dan sympathieke Brabanders plaatsen de tafel PRECIES zoals je ‘m hebben wil. En precies is echt precies, tot aan de dopjes die je vloer vrij houden van beschadigingen aan toe. Liefde."

More styles

Lack of creativity? Read our inspiration blogs.

Theo-Bert Mariska Oldenburg Huisje op het plein odyvet Halve-cirkel-visgraat-elegance-ludovic-bykaar-3 MichielBosman-carree-1 Marmeren-Halve-cirkel-lachaud-interieur-van-mies-3 Kiezelvormige-eettafel-ozu-modedamour-2 Rechthoekige suar boomstamtafel - louise - sfeer - chelsey weimar-2 Ovale-eiken-xx-10x2 Kiezelvormige-eettafel-zelfspodcast Frederique-brons-ovale-marmeren-pomm (2) Cover - Elisemilou
td-loading

Klik/tap voor 360view

Controls
Roteren
Zoom