Meer

Sluiten

Ontvang gratis interieuradvies

Het kiezen van de juiste meubels kán lastig zijn. Onze experts met jarenlange ervaring helpen je graag met het inrichten van je woon- of eetkamer. Plan 2D interieuradviesgesprekken in en realiseer je droom in een mum van tijd.

Tijdelijke banken actie: Ben jij toevallig op zoek naar de perfecte bank? Klik dan hier!

De bank "Storm" en "Poppy" verkrijgbaar in 3 kleuren zijn nu afgeprijsd!

Klik hier om de actie te bekijken

message icon

What we like

What we wear. Where we sit

Bij Table du Sud vinden we het niet alleen leuk om onze meubels aan jou te verkopen en ze te maken, maar we zijn er zelf vooral ook verliefd op. Ineke laat je haar en Joep's lievelingsplekje zien. 

Bij ieder persoon past weer een ander meubel, zo ook bij onze collega's. We laten graag aan je zien wat wij thuis hebben staan.

Ineke

Administratie

Deze fraaie Hailey bank is niet aangeschaft voor de hond maar noemen we thuis eigenlijk de iPad bank. Degene die niet mee tv kijkt kan lekker in de bank kruipen en zijn of haar eigen programmering samenstellen en bekijken. Daarnaast is het een heerlijke bank om ‘s ochtends een krantje te lezen en een kopje koffie te doen en de eerste zonnestralen mee te pikken. Mooi strak design en heerlijk comfortabel!Configureer nu jouw droombank

Dit kan makkelijk in onze banken configurator.

Lisette-geen-thumbs-up Soof-bank-main Deens-ovale-pomm-main WWL - Camilla WWL - bram WWL - Isa en Sofia WWL - Ilse WWL - Bas
td-loading

Klik/tap voor 360view

Controls
Roteren
Zoom