Meer

Sluiten

Winter

Een warme bruintint

Winter is een diep bruine kleur met een warme ondertoon. In de winter maken we het graag gezellig en warm in huis, letterlijk en figuurlijk. Vandaar dat deze diep bruine kleur de naam 'winter' heeft gekregen.

Bruin is het nieuwe zwart. Waar zwarte tafels en meubels jaaaaren lang de koplopers waren, delen ze nu de eerste plaats met houtkleurige, bruine tafels en meubels. Bruin is een van origine een zachte natuurlijke kleur die zorgt voor rust in je interieur. Klinkt als muziek in de oren, toch?

blog image 1
blog image 2
blog image 3

Mijn favoriet

Verwijder

Configureer

Mobitec Mood #95 PM06

4.5 / 2 reviews

Mijn favoriet

Verwijder

Configureer

Bekijk producten

Scrollen

Hotel chique interieur

Een hotel chique interieur straalt charme en stijl uit. Maar hoe creëer je dit? Combineer diepe kleuren zoals blauw, bruin en zelfs zwart met goud of messing voor om meer luxe te laten zien. Kies een warme kleuren zoals winter, voor een geborgen en karakteristieke vibe.

Het gebruik van natuurlijke materialen zorgt voor een fijne balans tussen elegantie en puurheid. Een houten tafel of meubel is dus een perfecte aanwinst!

Japandi interieur

Bruin is het nieuwe zwart, beige het nieuwe grijs en Japandi een woonstijl waarin deze twee kleuren perfect samengaan. Warme natuurlijke kleuren zoals bruin, terra en beige vormen de basis bij een Japandi interieur.

Dit uitgevoerd in rijke en natuurlijke materialen maakt het een warm en sfeervol geheel. Een geheel waar de kleur winter niet mag ontbreken!

blog description image 1
blog description image 2
blog description image 3

Bekijk producten

Scrollen

More styles

Lacking creativity? Read our inspiration blogs.

Houtkleur - Deep black Houtkleur - Black some intense Houtkleur - Black smoke light Houtkleur - Ultra matte lak Houtkleur - Silk white Houtkleur - Terracotta Houtkleur - Pebblestone walnut Houtkleur - Mud Houtkleur - Maronne
spinner

Klik/tap voor 360view

Controls
Roteren
Zoom