Meer

Sluiten

Silk white

Eikenhout met een white wash look

Wij maken eettafels op maat. Dat houdt in dat jij de vorm, afmetingen, maar ook de kleur van te tafel bepaalt. Al onze houten tafels worden behandeld met een onderhoudsvriendelijke lak. Dit zorgt ervoor dat jij zonder stress lekker kunt leven aan jouw nieuwe tafel.

Silk white is een frisse kleur en heeft wat weg van de welbekende white wash. Het is een super toegankelijke kleur en mooi te combineren met zowel een zwart als wit onderstel. De kleur van het onderstel is bij deze kleur zeer bepalend voor de final look.

blog image 1
blog image 2
blog image 3

Mijn favoriet

Verwijder

Configureer

Mijn favoriet

Verwijder

Configureer

Bekijk producten

Scrollen

Lichte houttinten

Het interieur aankleden met lichte (hout)tinten is een trend die ieder jaar weer lijkt door te zetten. De Scandinavische woonstijl is hier het perfecte boegbeeld van deze trend. Lichte houtkleuren en lichte, luchtige designs.

Onze ultra matte lak is een transparante lak, waardoor je de - van zichzelf al lichte - eiken kleur ziet. Liever lichter? Ga dan voor Silk White! Dit is een frisse, bijna witte kleur. ⁠

Styling

Combineer jouw silk white meubel met lichte, complementerende kleuren voor een fris en rustig interieur. Dit vormt de perfecte basis voor zowel een minimalistisch als modern interieur (deze twee stijlen gaan overigens ook heel goed samen).

Zoek het contrast op door jouw silk white meubel te combineren met diepere, warmere kleuren. Dit zorgt voor meer gelaagdheid en spanning in het totale plaatje. Ga bijvoorbeeld voor leren eetkamerstoelen of combineer je lichte tafel met je donkere keuken.

blog description image 1
blog description image 2
blog description image 3

Mijn favoriet

Verwijder

Configureer

Mijn favoriet

Verwijder

Configureer

Bekijk producten

Scrollen

Meer kleuren ontdekken?

Kleurenstress? Laat je inspireren en ontdek jouw favo kleur!

Houtkleur - Deep black Houtkleur - Black some intense Houtkleur - Black smoke light Houtkleur - Ultra matte lak Houtkleur - Winter Houtkleur - Terracotta Houtkleur - Pebblestone walnut Houtkleur - Mud Houtkleur - Maronne
spinner

Klik/tap voor 360view

Controls
Roteren
Zoom