Sluiten

profile image

Cia

Content specialist

Ultra matte lak

Voor als je écht van hout houdt

Wij houden van hout. Jij ook? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Een eikenhouten eettafel in een natuurlijke eikenhouten kleur? Kies dan voor onze ultra matte lak. Net als al onze andere kleuren beschermt ook deze kleur jouw tafel tegen vlekken en kringen. Dus enorm gebruiksvriendelijk.

Zorg wel dat je je tafel altijd even afdoet na het eten of als er vuiligheid op is gekomen. Zo houd je 'm het langste mooi én heb je er het langste plezier van.

Onze ultra matte lak is misschien wel de populairste 'kleur'. Waarom? Het zorgt ervoor dat jouw houten eettafel een natuurlijk, haast onbehandelde look heeft.

Dus houd je van hout in je interieur, of wil je juist meer natuurlijke elementen en materialen toevoegen aan jouw interieur? Ga dan voor de ultra matte lak!

blog image 1
blog image 2
blog image 3

Bekijk producten

Scrollen

Eikenhout in je interieur

Haal je een eikenhouten eettafel in huis, dan haal je tijdloze elegantie in huis. Eikenhout is een materiaal wat al jaaaren wordt gebruikt in de meubelindustrie en als bouwmateriaal. Het is niet voor niks zo onwijs populair.

Eikenhout is sterk, duurzaam en super makkelijk te combineren met andere materialen.

Natuurlijke kleuren & materialen

Natuurlijke tinten zien we tegenwoordig terug in vele interieurs. Deze trend gaat gepaard met het toevoegen van natuurlijke materialen. Een eikenhouten eettafel in de kleur ultra matte lak vangt deze twee trends in één.

Een eikenhouten meubel vormt zonder twijfel in iedere woonstijl een waardevolle toevoeging. 

blog description image 1
blog description image 2
blog description image 3

Bekijk producten

Scrollen

Meer kleuren ontdekken?

Kleurenstress? Niet voor lang!

Deep black Black smoke intense Black smoke light Silk white