Meer

Sluiten

Black smoke light

Een lichtbruine tint voor een elegante look

We kunnen niet vaak genoeg zeggen dat bruin een kleur is die zonder twijfel sfeer, warmte en eenheid creëert in jouw interieur. Met andere woorden dé interieurkleur van het moment. Bruin is terug van weggeweest.

Bruin is een aardse toon. Dit gegeven zorgt voor een kalmerende werking. Of we dat nu willen of niet.

Black smoke light is een subtiele, maar enorm stijlvolle bruintint. Het is een kleur die perfect te combineren is met natuurlijke materialen als wol, linnen of rotan.

Deze combinatie kun je op onwijs veel manieren opzoeken. Zo kun je gaan voor een wollen vloerkleed, een eetkamerstoel met een linnen look bekleding of een leuke rotan stoel die je ergens op de kop hebt getikt.

blog image 1
blog image 2
blog image 3

Mijn favoriet

Verwijder

Configureer

Mobitec Mood #101 PM11

5.0 / 1 reviews

Mijn favoriet

Verwijder

Configureer

Mijn favoriet

Verwijder

Configureer

Misaki - Jesper Home

5.0 / 1 reviews

Mijn favoriet

Verwijder

Configureer

Bekijk producten

Scrollen

Bruin is het nieuwe zwart

Black smoke light is naast ultra matte lak een van onze populaire kleuren. Het is een kleur die jouw interieur verrijkt met een vleugje luxe en elegantie. En dat wil je natuurlijk! 

Het is een enorm toegankelijke kleur en is daardoor gemakkelijk te combineren met iedere woonstijl. Dus ook voor jouw moderne, Scandinavische of hotel chique interieur is dit een absolute aanwinst!

Welke kleur past bij bruin?

Combineer bruin met donkere kleuren voor een mystieke en chique look. Dit zie je vaak terugkomen in die oh zo leuke boutique hotelletjes. Bruin gecombineerd met donkerblauw, donkergroen of okergeel. Stuk voor stuk verfijnde kleurencombinaties en ook goed met elkaar te matchen. 

Creëer een oase van rust en combineer bruin met lichte, zachte tinten als beige, zand en wit. Laat de kracht van eenvoud spreken in jouw interieur!

blog description image 1
blog description image 2
blog description image 3

Mijn favoriet

Verwijder

Configureer

Bekijk producten

Scrollen

Meer kleuren ontdekken?

Kleurenstress? Niet voor lang!

Houtkleur - Deep black Houtkleur - Black some intense Houtkleur - Ultra matte lak Houtkleur - Silk white Houtkleur - Winter Houtkleur - Terracotta Houtkleur - Pebblestone walnut Houtkleur - Mud Houtkleur - Maronne
spinner

Klik/tap voor 360view

Controls
Roteren
Zoom